ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Market Pass: Τότε μπαίνουν τα πρώτα χρήματα – Αυτοί πληρώνονται πρώτοι

Με τις αιτήσεις του Market Pass να έχουν αρχίσει οι πολίτες τώρα αναρωτιούνται πότε θα γίνουν οι πρώτες πιστώσεις στους λογαριασμούς τους.
Market Pass: Τότε μπαίνουν τα πρώτα χρήματα – Αυτοί πληρώνονται πρώτοι

Το επίδομα που τόσο πολύ σχολιάστηκε είναι πλέον γεγονός. Η πλατφόρμα vouchers.gov.gr/marketpass έχει ανοίξει πλέον για το Market Pass με τις αιτήσεις να συνεχίζονται κανονικά και να έχουν ήδη ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια.

Ο εξαθλιωμένος πολίτης κυνηγάει οποιαδήποτε μικρή βοήθεια παρότι το ποσό του επιδόματος είναι κυριολεκτικά μια σταγόνα στον ωκεανό της ακρίβειας. Οι τιμές στα προϊόντα συνεχίζουν να ανεβαίνουν και με μια απλή έρευνα μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το Market Pass και τα δεδομένα που είχε τότε η Κυβέρνηση μέχρι να γίνει πραγματικότητα έχουν ανέβει κι άλλο.

Μιλάμε πλέον για μία τραγική κατάσταση στα σούπερ μάρκετ με αγαθά να έχουν τριπλασιάσει την τιμή τους μέσα στον τελευταίο χρόνο και το μόνο που έχει καταφέρει να κάνει η Κυβέρνηση είναι να δώσει 17 ευρώ σε κάθε πολίτη τον μήνα.

Την περασμένη Τετάρτη λοιπόν οι αιτήσεις ξεκίνησαν και επίσημα για το Market Pass. Με την ίδια λειτουργία Fuel Pass και του Power Pass οι αιτήσεις συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Στο Sportime σας έχουμε γράψει αναλυτικά πως να κάνετε την αίτησή σας βήμα – βήμα. Τι γίνεται όμως με τα ποσά και πότε θα πιστωθούν τα χρήματα στους δικαιούχους;

Όπως έχει γίνει λοιπόν γνωστό, οι πρώτες πιστώσεις θα γίνουν στις 3 Μαρτίου. Οι πιστώσεις αυτές θα αφορούν όσους έχουν υποβάλλει την αίτησή τους μέχρι και αύριο Τρίτη 28/2.

Όσοι πολίτες επιλέξουν να μπουν τα χρήματα σε ψηφιακή κάρτα θα λάβουν στις 3 Μαρτίου το ποσό που αντιστοιχεί σε 2 μήνες. Από την άλλη όσοι επιλέξουν τραπεζικό λογαριασμό θα λάβουν το ποσό για 3 μήνες. Να σημειωθεί ότι όποιος επιλέξει την άυλη κάρτα θα λάβει ολόκληρο το ποσό.

Σαρακοστή: Η Καθαρά Δευτέρα ας γίνει το πρώτο μας βήμα για έναν φιλότιμο πνευματικό αγώνα

Καθαρά Δευτέρα: Πού θα κινηθεί η τιμή της λαγάνας – Ποια είδη μπορούμε να παραγγείλουμε (vid)

Συντάξεις: Έκτακτο επίδομα ύψους 200 – 300 ευρώ σε όσους συνταξιούχους δεν είδαν την αύξηση του 7,75% (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Market Pass: Τότε μπαίνουν τα πρώτα χρήματα – Αυτοί πληρώνονται πρώτοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.