ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρούσι: «Τρέλα» για να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού (pics)

Αρκετός είναι ο κόσμος που βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι, προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ο εμβολιασμός στη χώρα μας συνεχίζεται και εντύπωση προκάλεσε η «τρέλα» του κόσμου προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στο Μαρούσι. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» και περίμενε καρτερικά να έρθει...
Μαρούσι: «Τρέλα» για να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού (pics)

Αρκετός είναι ο κόσμος που βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι, προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο εμβολιασμός στη χώρα μας συνεχίζεται και εντύπωση προκάλεσε η «τρέλα» του κόσμου προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στο Μαρούσι.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» και περίμενε καρτερικά να έρθει η σειρά τους.

Τα ραντεβού που κλείνονται είναι πολλά, ενώ το συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο εξυπηρετεί πάρα πολύ κόσμο, με την προσέλευση να είναι όπως ήταν λογικό μεγάλη.

Το Μεγάλο Σάββατο θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις ηλικίες 45-49 ετών για όλα τα εμβόλια, ενώ τις πρώτες ημέρες του επόμενου μήνα θα ανοίξει και για την ηλικιακή ομάδα 40 με 44 ετών.

Οι ηλικίες 30 με 39 ετών έχουν ξεκινήσει τους εμβολιασμούς από Τρίτη (27/4) και όπως σημείωσε έχουν ήδη προγραμματιστεί 103.000 ραντεβού με τον αριθμό να αναμένεται να αυξηθεί.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, στον ΣΚΑΙ 100,3 αν όλα πάνε βάσει σχεδιασμού, τότε στις αρχές του Ιουνίου θα υπάρχει διαθεσιμότητα για όλες τις ηλικίες.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Ηλεία: Μάχη για να μη χάσει τα δάχτυλα του δίνει 17χρονος που έσκασε βαρελότο στα χέρια του

Άνοιξε ο δρόμος και κατάπιε αυτοκίνητο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρούσι: «Τρέλα» για να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.