ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάρθα Καραγιάννη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας και το εντυπωσιακό πορτραίτο! (pics)

Η επίσκεψη του Σπύρου Μπιμπίλα στην Μάρθα Καραγιάννη και η πόζα με το εντυπωσιακό πορτραίτο της!
Μάρθα Καραγιάννη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας και το εντυπωσιακό πορτραίτο! (pics)

Η επίσκεψη του Σπύρου Μπιμπίλα στην Μάρθα Καραγιάννη και η πόζα με το εντυπωσιακό πορτραίτο της!

Μάρθα Καραγιάννη: Την αγαπημένη του φίλη και συνάδελφο Μάρθα Καραγιάννη επισκέφτηκε στο σπίτι της ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας που δεν παρέλειψε να ποζάρει μαζί με την γνωστή ηθοποιό μπροστά από έναν πίνακα – δημιούργημα της!

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μάρθα Καραγιάννη, μετά την περιπέτεια της υγείας της που είχε πριν λίγους μήνες, είναι καλά στην υγεία της και απολαμβάνεις τις μικρές και απλές χαρές της ζωής όπως είναι η επίσκεψη από ένα φίλο.

Η ηθοποιός που άφησε εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο, περνά τις ώρες της σπίτι της παρέα με την καλή της φίλη και φύλακα άγγελό της Ντόρα  Δούμα. Πρόσφατα την επισκέφθηκε, ο καλός της φίλος Σπύρος Μπιμπίλας και πέρασαν όλοι μαζί ένα όμορφο απόγευμα. Η Μάρθα πόζαρε με τον πρόεδαρο του ΣΕΗ, και την Ντόρα, ενώ εκείνος πόζαρε και με ένα υπέροχο πορτραίτο της Μάρθας που έχει στο σπίτι της.

Δες τις φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάρθα Καραγιάννη: Ευχάριστα νέα για την υγεία της

Μπιμπίλας: «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της, θα είχε πεθάνει!» (vid)

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφορικά με μια αγαπημένη του ηθοποιό που την βρήκε μέσα στο σπίτι της, ημιθανή… και την έσωσε από τον θάνατο!

Μπιμπίλας: Ένα απίστευτο περιστατικό διηγήθηκε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας, όταν μετά από αναζήτηση πέντε ημερών, βρήκε μια αγαπημένη του ηθοποιό, ημιθανή, μέσα στο σπίτι της!

Στην εκπομπή Tik Talk την οποία παρουσιάζει ο Αντώνης Στρόιτερ μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, το βράδυ της Πέμπτης, για όλα όσα απασχολούν τον κλάδο των ηθοποιών τόσο λόγω της πανδημίας όσο και με τις καταγγελίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, μάλιστα, “λύγισε” όταν μίλησε για την βοήθεια που πρόσφερε σε μια ηθοποιό και αγαπημένη φίλη του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάρθα Καραγιάννη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας και το εντυπωσιακό πορτραίτο! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.