ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρτίνο- Φωτιά: Πυροσβέστης δίνει νερό σε χελώνα (pic)

Μαρτίνο- Φωτιά: Η Επόμενη ημέρα της μεγάλης φωτιάς. Παντού στάχτες και αποκαΐδια. Ακόμη η ατμόσφαιρα μυρίζει καπνιά και σου «κλείνει» τα ρουθούνια. Μαρτίνο- Φωτιά: Κι όμως μέσα σε αυτό το καμένο τοπίο υπάρχει ζωή. Η χελώνα βγαίνει δειλά δειλά μέσα από τιε στάχτες. Λαβωμένη και αυτή . Ο Πυροσβέστης Της 7Ης ΕΜΑΚ που βρίσκεται στο...
Μαρτίνο- Φωτιά: Πυροσβέστης δίνει νερό σε χελώνα (pic)

Μαρτίνο- Φωτιά: Η Επόμενη ημέρα της μεγάλης φωτιάς. Παντού στάχτες και αποκαΐδια. Ακόμη η ατμόσφαιρα μυρίζει καπνιά και σου «κλείνει» τα ρουθούνια.

Μαρτίνο- Φωτιά: Κι όμως μέσα σε αυτό το καμένο τοπίο υπάρχει ζωή. Η χελώνα βγαίνει δειλά δειλά μέσα από τιε στάχτες. Λαβωμένη και αυτή .

Ο Πυροσβέστης Της 7Ης ΕΜΑΚ που βρίσκεται στο σημείο κάνοαντας την υπηρεσία του την βλέπει. Της δίνει νερό με το μπουκάλι του, της δίνει ζωή.

Γιατί υπάρχει ζωή και μέσα στα καμένα , όπως και ανθρώπινες ευαισθησίες.

Πηγή: ilamia.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρτίνο- Φωτιά: Πυροσβέστης δίνει νερό σε χελώνα (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.