ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρτυρία στον ANT1 για εμφάνιση UFO στην Επίδαυρο (video)

Απίστευτη μαρτυρία στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για θέαση ενός UFO πάνω από την Επίδαυρο.
Μαρτυρία στον ANT1 για εμφάνιση UFO στην Επίδαυρο (video)

Μυστήριο γύρω από τη θέαση UFO στη περιοχή της Επιδαύρου από τον κ. Χρήστο Ταρσινό ο οποίος ισχυρίζεται ότι είδε με το γιο του ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικείμενο (ΑΤΙΑ) την ώρα που πήγαιναν με το αυτοκίνητό τους στο χωριό Λυγουριό στην Αργολίδα.

Ο κ. Ταρσινός, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στο Γιώργο Λιάγκα για την εμπειρία του αναφέροντας μάλιστα ότι στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία.

Όπως ανέφερε, την ώρα που βρισκόντουσαν στο αμάξι ο 15χρονος γιος του παρατήρησε στην γυάλινη οροφή κάτι περίεργα φώτα και ρώτησε τον μπαμπά του τι μπορεί να είναι αυτά. Ο άντρας κατονόμασε ως UFO αυτό που είδε και προχώρησε μάλιστα στη περιγραφή του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το αντικείμενο βρισκόταν περίπου στα 100 με 200 μέτρα ύψος και είχε πράσινα και κόκκινα φώτα.  Τόνισε μάλιστα ότι δεν ακουγόταν κάποια μηχανή ή κάποιος άλλος θόρυβος.

Πέρασε πάλι από το σημείο όπου το είδε για πρώτη φορά μετά από 5 λεπτά και τότε αυτό βρισκόταν λίγο πιο μακριά περίπου 2 χιλιόμετρα από εκεί όπου το είχε πρωτοδεί. Κάλεσε τότε τον ανιψιό του και έναν φίλο του οι οποίοι βρέθηκαν γρήγορα στο σημείο. Αυτοί ωστόσο πρόλαβαν να δουν μόνο τη λάμψη του ενώ αυτός το είδε όταν κατέβαινε προς ένα διπλανό χωριό.

Κάλεσαν τότε την αστυνομία και προσπάθησαν να το ακολουθήσουν ωστόσο αυτό βρισκόταν συνεχώς σε κίνηση μέχρι που εξαφανίστηκε. Από το περιστατικό ωστόσο δεν τραβήχτηκε καμία φωτογραφία ή βίντεο.

Να σημειωθεί ότι στην Επίδαυρο δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αναφορά για θέαση κάποιου UFO. Μάλιστα, πριν από χρόνια, ο Θανάσης Βέγγος και ο Αλέξης Μινωτής μεταξύ άλλων ήταν μάρτυρες παρόμοιων περιστατικών.

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Εκτός εκπομπής ο Γιάννης Σερβετάς – Τι έχει συμβεί

Η τούρτα της μαμάς: Σταματάει από την ΕΡΤ – Τι έχει συμβεί

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Έτσι θα τελειώσει φέτος ο πρώτος κύκλος

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Βαγγέλης χάνει ό,τι έχει στον τζόγο – Ο Αντώνης θα εκδικηθεί τον ρουφιάνο της αστυνομίας

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τελεσίγραφο στην Ουρανία από Σαραντόπουλο – Ο Ζαχαρίας αποκαλύπτει τα πάντα στη Βιολέτα




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρτυρία στον ANT1 για εμφάνιση UFO στην Επίδαυρο (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.