ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάσκα στο αυτοκίνητο: Πότε είναι υποχρεωτική

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/10) η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική στους εξωτερικούς και τους εσωτερικούς χώρους. Αναστάτωση έχει προκληθεί ωστόσο για το πότε η μάσκα στο αυτοκίνητο είναι υποχρεωτική.  Η μάσκα στο αυτοκίνητο είναι υποχρεωτική σε πολλές περιπτώσεις και οι παραβάσεις «πέφτουν βροχή» στους ανυποψίαστους πολίτες. Έτσι λοιπόν η χρήση μάσκα είναι υποχρεωτική:...
Μάσκα στο αυτοκίνητο: Πότε είναι υποχρεωτική

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/10) η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική στους εξωτερικούς και τους εσωτερικούς χώρους. Αναστάτωση έχει προκληθεί ωστόσο για το πότε η μάσκα στο αυτοκίνητο είναι υποχρεωτική. 

Η μάσκα στο αυτοκίνητο είναι υποχρεωτική σε πολλές περιπτώσεις και οι παραβάσεις «πέφτουν βροχή» στους ανυποψίαστους πολίτες.

Έτσι λοιπόν η χρήση μάσκα είναι υποχρεωτική:

«Στα ταξί η μάσκα είναι υποχρεωτική για οδηγό και πελάτες.

Στο ΙΧ αυτοκίνητο η μάσκα δεν είναι υποχρεωτική μόνο αν ο οδηγός και οι επιβάτες είναι συγγενείς πρώτου βαθμού.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ο οδηγός και οι επιβάτες θα πρέπει να φορούν μάσκα.

Υποχρεωτική η χρήση της μάσκας είναι και στα επαγγελματικά οχήματα όταν υπάρχουν συνεπιβάτες.

Σε ό,τι αφορά τις μοτοσικλέτες, υπενθυμίζεται πως οδηγός και συνεπιβάτης πρέπει να φορούν κράνος, οπότε η μάσκα μέσα από το κράνος δεν είναι υποχρεωτική.

Υπενθυμίζεται πως στις «κίτρινες» περιοχές ο μέγιστος αριθμός επιβαινόντων σε ΙΧ είναι τα 4 άτομα, ενώ στις «κόκκινες» τα 3».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάσκα στο αυτοκίνητο: Πότε είναι υποχρεωτική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ