×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μάσκες – σχολεία: Χαμός ξανά, ήταν πάλι λάθος οι διαστάσεις! (vid)


Κώστας Παπαδόπουλος

Μάσκες – σχολεία: Χαμός ξανά, ήταν πάλι λάθος οι διαστάσεις! (vid)


Μάσκες – σχολεία: Ένα… μπάχαλο έγινε και πάλι με τις μάσκες στα σχολεία!

Μάσκες – σχολεία: Η χρήση μάσκας από τους μαθητές στα σχολεία είναι υποχρεωτική, αλλά με τις μάσκες που δίνει το Υπουργείο έγινε και πάλι το έλα να δεις!

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης μίλησε στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, για το νέο αλαλούμ με τις σχολικές μάσκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός: Το επόμενο «πακέτο» μέτρων, «λουκέτο» στα μαγαζιά στις 22:00, μάσκες παντού και SMS

Η επιτροπή του Υπουργείου Υγείας που είχε στείλει τις αρχικές διαστάσεις, τις λάθος διαστάσεις, το 10×22 που τότε έγραφε τελικό προϊόν, τώρα έστειλε ξανά τις ίδιες διαστάσεις λέγοντας πως είναι το αρχικό προϊόν, δηλαδή το ύφασμα.

Το Υπουργείο Εσωτερικών πήρε αυτές τις διαστάσεις και συνέστησε στην επιτροπή να αλλάξει τις διαστάσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγουν μικρότερες οι μάσκες από την κανονική.

Η εν λόγω επιτροπή δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη για το λάθος, αλλά ότι οι άλλοι ερμήνευσαν λάθος τη θέση της, επαναλαμβάνει τις ίδιες διαστάσεις 10×22.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η παραγωγή των μασκών, αφού αναμένεται μια σωστή συνεννόηση από τους εμπλεκόμενους.

Στην πρώτη εισήγησή της η επιτροπή του Υπ. Υγείας είχε δώσει διαστάσεις 12×25 ακόμα μεγαλύτερες δηλαδή από τις μάσκες που δόθηκαν.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Τελευταία Νέα