ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μασούτης: Έπαιξαν τον Εθνικό Ύμνο από τα μεγάφωνα και ο κόσμος αποθέωσε (vids)

Μεγάλη μέρα η 25η Μαρτίου για το Ελληνικό Έθνος και και τα Σούπερ μάρκετ Μασούτης έκανε μια μεγάλη κίνηση τιμώντας την Ελληνική Επανάσταση.
Μασούτης: Έπαιξαν τον Εθνικό Ύμνο από τα μεγάφωνα και ο κόσμος αποθέωσε (vids)

Μεγάλη μέρα η 25η Μαρτίου για το Ελληνικό Έθνος και και τα Σούπερ μάρκετ Μασούτης έκανε μια μεγάλη κίνηση τιμώντας την Ελληνική Επανάσταση.

Την Πέμπτη η Ελλάδα γιόρτασε τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης είχε μια εξαιρετική έμπνευση προκειμέν0υ να τιμήσει τους ήρωες αγωνιστές του 1821.

Συγκεκριμένα από τα μεγάφωνα των καταστημάτων του παιάνισε ο Εθνικός Ύμνος γεγονός που συγκίνησε του πελάτες, αλλά και όσους πληροφορήθηκαν το γεγονός.

Είναι χαρακτηριστικό οτι αρκετοί πελάτες στάθηκαν προσοχή κατά την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου!

Παράλληλα στο twitter, το χάσταγκ #Μασούτης, σκαρφάλωσε στην κορυφή των trend με τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών να αποθεώνουν την κίνηση αυτοί.

Βεβαίως υπήρξαν και μερικοί απαράδεκτοι που εξέφρασαν την ενόχλησή τους. Αν είναι δυνατόν μια μέρα σαν τη χθεσινή (25/3) που αποτελεί Εθνική Εορτή να ενοχλεί ο Εθνικός Υμνος της Ελλάδας.

Δείτε παρακάτω βίντεο τη στιγμή που παίζει ο Ύμνος αλλά και κάποια από τα αποθεωτικά σχόλια στο διαδίκτυο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μασούτης: Έπαιξαν τον Εθνικό Ύμνο από τα μεγάφωνα και ο κόσμος αποθέωσε (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.