ΚΟΙΝΩΝΙΑ

MasterChef, ρομποτική, ιππασία και ποδόσφαιρο στην Ιωνία (pics)

MasterChef, ρομποτική, ιππασία και ποδόσφαιρο για όλα τα παιδιά μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη. Το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ιππικού Ομίλου Ιωνίας προσφέρει όλες τις παραπάνω δραστηριότητες για επίδοξους νεαρούς μάγειρες, επιστήμονες, ιππείς και φυσικά ποδοσφαιριστές σε ένα φυσικό περιβάλλον, ιδανικό για όλες τις ηλικίες. Γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό χορτάρι, γνωριμία με τα άλογα,...
MasterChef, ρομποτική, ιππασία και ποδόσφαιρο στην Ιωνία (pics)

MasterChef, ρομποτική, ιππασία και ποδόσφαιρο για όλα τα παιδιά μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ιππικού Ομίλου Ιωνίας προσφέρει όλες τις παραπάνω δραστηριότητες για επίδοξους νεαρούς μάγειρες, επιστήμονες, ιππείς και φυσικά ποδοσφαιριστές σε ένα φυσικό περιβάλλον, ιδανικό για όλες τις ηλικίες.

Γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό χορτάρι, γνωριμία με τα άλογα, τμήμα ρομποτικής και μαγειρικής είναι μονάχα μερικές από τις δράσεις για παιδιά από 4 ετών και άνω στο εν λόγω αθλητικό κέντρο.

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21

Υπεύθυνος ποδοσφαίρου είναι ο Γιώργος Κυριάκου και προπονητής ο Κοσμάς Αντωνιάδης.

«Σας περιμένουμε να απολαύσετε την ομορφιά της φύσης λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Απολαύστε τον καφέ σας ενώ οι μικροί μας φίλοι θα παίζουν το αγαπημένο τους ποδόσφαιρο ή άλλα παιχνίδια.

Ενημερωθείτε Σήμερα για τα Δωρεάν Αθλητικά Προγράμματα και ΚΔΑΠ μέσω ΕΣΠΑ που προσφέρουμε και επιτρέψτε στα παιδιά σας να αναπτύξουν το ταλέντο τους σε γήπεδα με Φυσικό Χόρτο, Κανονικών Διαστάσεων αλλά και 5×5!

Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ιππικού Ομίλου Ιωνίας

Μέλος του Ομίλου Ατέρμων», αναφέρει το αθλητικό κέντρο στη σελίδα του στο Facebook.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef, ρομποτική, ιππασία και ποδόσφαιρο στην Ιωνία (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.