ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάτι: Αγνοείται ο 29χρονος Παναγιώτης Χαμηλοθώρης

Έκκληση από τους οικείους του
Μάτι: Αγνοείται ο 29χρονος Παναγιώτης Χαμηλοθώρης

Τον 29χρονο Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, αναζητούν οι οικείοι του και η αδελφή του Κατερίνα, ο οποίος αγνοείται από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι τη Δευτέρα.

Η ίδια δεν μπορεί να εξηγήσει την εξαφάνιση του αδελφού της καθώς όπως ανέφερε είναι πολύ περίεργη.

Η νεαρή κοπέλα δήλωσε χαρακτηριστικά και εξήγησε:

«Ήταν εχθές το απόγευμα γύρω στις 6, όταν ο Παναγιώτης έφυγε από τη δουλειά του στην περιοχή του Αμαρουσίου με το αυτοκίνητό του, ένα Smart. Περίπου εκείνη την ώρα τηλεφώνησε στον πατέρα μας, λέγοντάς του πως έχει μπλέξει με την φωτιά, ότι θα ερχόταν στο σπίτι μας που βρίσκεται στον Μαραθώνα από τον παραλιακό δρόμο ακολουθώντας την διαδρομή Ζούμπερι – Νέα Μάκρη».

Επιπρόσθερτα ανέφερε πως:
«Λίγο αργότερα, έστειλε μία φωτογραφία «για παν ενδεχόμενο», ενημερώνοντάς ότι έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του σε κάποιο σημείο στη Νέα Μάκρη πολύ κοντά στη θάλασσα. Μάλιστα, φρόντισε να τραβήξει και τις πινακίδες ενός αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά από το δικό του. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και τώρα τα ίχνη του έχουν χαθεί».

Κλείνοντας η κοπέλα πρόσθεσε:

«Η αστυνομία βρήκε πράγματι το αυτοκίνητό του άθικτο και παρκαρισμένο μπροστά από μία γνωστή ταβέρνα της περιοχής. Πήγαμε και στο λιμάνι της Ραφήνας, όπου έφταναν βάρκες γεμάτες κόσμο, αλλά κανείς δεν είχε δει τον Παναγιώτη. Πήραμε τηλέφωνο σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία της πόλης, τίποτα κι εκεί. Ο αδελφός μου είναι δεινός κολυμβητής, ακόμη κι αν έπεφτε στην θάλασσα θα τα κατάφερνε. Είναι ανεξήγητο όλο αυτό. Σας παρακαλούμε, κάντε μία δημοσίευση μήπως τον έχει δει κάποιος, μήπως κάποιος γνωρίζει τι του συνέβη. Δώστε μας ένα μήνυμα από τον Παναγιώτη.»

Αποτέλεσμα εικόνας για παναγιωτησ χαμηλοθωρησ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάτι: Αγνοείται ο 29χρονος Παναγιώτης Χαμηλοθώρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.