ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκίνηση στο Νέο Βουτζά: Μνημείο για τα 102 θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι

Έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τους 102 νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, δύο χρόνια μετά την τραγωδία της 23ης Ιουλίου 2018. Το μνημείο βρίσκεται στο Νέο Βουτζά και συμβολίζει τους ανθρώπους που έτρεχαν για να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα. Η φωτιά, που ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας, 23...
Συγκίνηση στο Νέο Βουτζά: Μνημείο για τα 102 θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι

Έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τους 102 νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, δύο χρόνια μετά την τραγωδία της 23ης Ιουλίου 2018.

Το μνημείο βρίσκεται στο Νέο Βουτζά και συμβολίζει τους ανθρώπους που έτρεχαν για να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα.

Η φωτιά, που ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας, 23 Ιουλίου 2018, στο Νταού Πεντέλης, έμελλε να είναι η φονικότερη στην ιστορία του ελληνικού κράτους και η δεύτερη πιο φονική παγκοσμίως, τον 21ο αιώνα, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές το 2007 στην Αυστραλία, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο 180 ανθρώπων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μάτι: Σπαρακτικό το μνημόσυνο των δύο ετών -Ευθύνες ζήτησαν οι συγγενείς των νεκρών (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκίνηση στο Νέο Βουτζά: Μνημείο για τα 102 θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.