ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάτι: Ολοκληρώθηκε η καταβολή ενίσχυσης από την ΕΟΕ

Η Ολυμπιακή Επιτροπή και η ΔΟΕ ενίσχυσαν αθλητές και σωματεία που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά
Μάτι: Ολοκληρώθηκε η καταβολή ενίσχυσης από την ΕΟΕ

Η καταστροφή στο Μάτι το περασμένο καλοκαίρι είχε μεταξύ των θυμάτων και των πληγέντων, ανθρώπους του αθλητισμού και η ΕΟΕ θέλησε να κάνει κάτι για να απαλύνει τον πόνο των πληγέντων.

Με την βοήθεια της ΔΟΕ συγκεντρώθηκε το ποσό των 150.000 ευρώ και σήμερα (28/12) ολοκληρώθηκε η καταβολή τους, με τον αθλητή του τένις, Αλέξανδρο Κάλντγουελ, να είναι ο τελευταίος αθλητής που παρέλαβε την οικονομική ενίσχυση.

Συνολικά 14 άτομα και τρία σωματεία δέχτηκαν βοήθεια από την ΕΟΕ, με τον πρόεδρό της, Σπύρο Καπράλο, να δηλώνει:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ αλλά και όλους τους φίλους μας στην παγκόσμια Ολυμπιακή οικογένεια, που από την πρώτη στιγμή έδειξαν ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον για όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους ή είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη από το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς. Σήμερα ολοκληρώσαμε την παροχή της οικονομικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους αθλητές, αθλήτριες και συλλόγους προκειμένου να επουλωθούν ταχύτερα οι πληγές από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού. Συνεχίζουμε, όμως και τις προσευχές για αυτούς που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους στην ανείπωτη αυτή τραγωδία που έπληξε τη χώρα μας».

Θρίλερ χωρίς τέλος η απαγωγή του επιχειρηματία (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάτι: Ολοκληρώθηκε η καταβολή ενίσχυσης από την ΕΟΕ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.