ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαξίμου για Μητσοτάκη: «Μοιάζει με τον καθοδηγητή του, κ.Σαμαρά»

«Έφτασε να επαναλάβει το ανέκδοτο του 2014, πως θα φέρει επενδύσεις 100 δισ. Ευρώ»
Μαξίμου για Μητσοτάκη: «Μοιάζει με τον καθοδηγητή του, κ.Σαμαρά»

Τη δική του απάντηση έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου σύμφωνα με πηγές, στα λεγόμενα του κ.Μητσοτάκη πως θα γίνει ιεραπόστολος, προκειμένου να προσελκύσει νέες επενδύσεις.

Όπως είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στο αναπτυξιακό συνέδριο του ΣΕΒ, η ΝΔ «εγγυάται τη μακροχρόνια σταθερότητα για τους επενδυτές».

Το Μαξίμου με τη σειρά του εκτίμησε πως ο κ.Μητσοτάκης μοιάζει όλο και πιο πολύ με τον «καθοδηγητή» του κ.Σαμαρά, ενώ έκανε λόγο και για «ανέκδοτο» όπως αυτό του 2014.

Δείτε αναλυτικά:

«Ο ιεραπόστολος τον επενδύσεων, κ. Μητσοτάκης, μοιάζει όλο και περισσότερο με τον καθοδηγητή του, κ. Σαμαρά. Έφτασε να επαναλάβει το ανέκδοτο του 2014, πως θα φέρει επενδύσεις 100 δισ. ευρώ. 

Η ικανότητά τους να προσελκύσουν επενδύσεις εξάλλου φάνηκε από την απώλεια 25% του ΑΕΠ την περίοδο 2010-2014. Τον ενημερώνουμε ότι το 2017 καταγράφηκε ρεκόρ δεκαετίας στις ξένες άμεσες επενδύσεις.

Αυτό που δεν διευκρίνισε ο κ. Μητσοτάκης, είναι εάν τα 100 δισ. επενδύσεις θα έρθουν μέσω της ίδιας offshore που χρηματοδότησε την εταιρία της συζύγου του και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαξίμου για Μητσοτάκη: «Μοιάζει με τον καθοδηγητή του, κ.Σαμαρά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.