ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαζικά SMS της Κυβέρνησης στους μετανάστες: «Μην επιχειρείτε να…»

Ακόμη και μέσω SMS προσπαθεί η ελληνική κυβέρνηση να αποτρέψει τους μετανάστες από το να προσπαθήσουν να παραβιάσουν τα ελληνικά σύνορα.
Μαζικά SMS της Κυβέρνησης στους μετανάστες: «Μην επιχειρείτε να…»

Με κάθε τρόπο επιχειρεί η ελληνική Κυβέρνηση να αποτρέψει την εισβολή των μεταναστών που βρίσκονται στον Έβρο, εντός της επικράτειας της χώρας. 

Συγκεκριμένα οι Αρχές έχουν επιστρατεύσει ακόμη και sms σε κινητά τηλέφωνα με τα οποία ενημερώνουν του μετανάστες πως δεν ισχύουν όσα διακινούνται πως άνοιξαν τα σύνορα για την Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: 9.972 μετανάστες επιχείρησαν να εισβάλλουν στην Ελλάδα σε μια μέρα! (vid)

«Από το Ελληνικό κράτος: Η Ελλάδα αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας των συνόρων της στο μέγιστο επίπεδο. Μην επιχειρήσετε να περάσετε παράνομα τα σύνορα», αναφέρει το sms στα αγγλικά.

Δείτε παρακάτω το SMS που λαμβάνουν οι μετανάστες

Εξάλλου, το πρωί της Κυριακής (1/3) το κρατικό πρακτορείο της Τουρκίας, Anadolu ανάρτησε πλάνα από drones τα οποία -υποστηρίζει- καταγράφουν τη μαζική φυγή 76.300 μεταναστών μέσω Αδριανούπολης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαζικά SMS της Κυβέρνησης στους μετανάστες: «Μην επιχειρείτε να…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.