ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισαν 6 σταθμοί του μετρό – Σαρωτικοί έλεγχοι

Έξι σταθμοί του Μετρό στις γραμμές 1,2 και3 έκλεισαν σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς από τις 19.00 με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας
Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισαν 6 σταθμοί του μετρό – Σαρωτικοί έλεγχοι

Έκλεισαν 6 σταθμοί του μετρό με εντολή της Αστυνομίας, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Έξι σταθμοί του Μετρό στις γραμμές 1,2 και3 έκλεισαν σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς από τις 19.00 με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των μέτρων της για περιορισμό των μετακινήσεων και αποφυγή φαινομένων συνωστισμού.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, πρόκειται για τους σταθμούς Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός, Μοναστηράκι και Ακρόπολη.

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛΑΣ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με δεκάδες μπλόκα σε όλη την Αττική

Αυστηροί έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ. στις μετακινήσεις κατά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με δεκάδες μπλόκα σε όλη την Αττική, λίγο πριν από την έλευση του 2021.

Όπως μετέδωσε το Open TV και η δημοσιογράφος Μίνα Καραμήτρου, στην Αττική, έχουν στηθεί περισσότερα από 30 μπλόκα τα οποία είναι «ενισχυμένα» ενώ άλλα 5 μπλόκα θα πραγματοποιούν ελέγχους σε κεντρικούς άξονες της Αττικής, ειδικά μετά τις 22.00 όταν τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας και οι έλεγχοι για μετακινήσεις θα είναι σαρωτικοί. Σημειώνεται ότι μετά τις 10 το βράδι εφαρμόζεται αυστηρό lockdown και δεν ισχύει η μετακίνηση με sms στο 13033.

Την πρακτική αυτή έχει εφαρμόσει η ΕΛΑΣ και τις προηγούμενες ημέρες. Θα «κλείνουν» τους δρόμους που διέρχονται τα αυτοκίνητα και στα μπλόκα θα ελέγχονται όλοι.

Παράλληλα, μηχανές της ΔΙΑΣ και περιπολικά θα διέρχονται δρόμους σε γειτονιές, πραγματοποιώντας και αυτοί ελέγχους.

Προκειμένου να εντοπιστούν όσοι επέλεξαν τη διανυκτέρευση σε κάποιο φιλικό ή οικείο σπίτι το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς, η Ελληνική Αστυνομία θα πραγματοποιήσει εντατικούς ελέγχους από τις 05:00 το πρωί της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου έως και τις 07.00.

Όσοι κινούνται εκείνες τις ώρες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία θα βεβαιώνουν το λόγο της μετακίνησης.

Τα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 10 το βράδυ ισχύουν και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο πλαίσιο του lockdown για τον περιορισμό των κρουσμάτων από τον κορονοϊό.

Η μετακίνηση σε συγγενείς ή σε κάποιο φιλικό σπίτι γίνεται μέσω sms στο 13033, ωστόσο για να μην πληρώσετε ακριβά με πρόστιμο το ρεβεγιόν θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να στείλετε κωδικό μετακίνησης τόσο κατά την μετακίνησή σας για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, όσο και κατά την αποχώρησή σας για την επιστροφή στο σπίτι.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισαν 6 σταθμοί του μετρό – Σαρωτικοί έλεγχοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.