ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με φωτογραφία από ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη ο Κούγιας έξω από τα δικαστήρια (vid)

Ο Κούγιας έδειξε, έξω από τα δικαστήρια, ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη.
Με φωτογραφία από ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη ο Κούγιας έξω από τα δικαστήρια (vid)

Αλέξης Κούγιας: Στα δικαστήρια βρέθηκαν οι γονείς του Άλκη συνοδευόμενοι από τον συνήγορο υπεράσπισης τους Αλέξη Κούγια, με τον γνωστό νομικό να δείχνει μια φωτογραφία την οποία είχε αναρτήσει ο Γιώργος Σαββίδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης είχε αναρτήσει στο παρελθόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με ένα μαχαίρι.

Έτσι, ο Αλέξης Κούγιας σταμάτησε πριν την είσοδο του στα δικαστήρια και έδειξε στις κάμερες των ΜΜΕ που ήταν συγκεντρωμένα στο σημείο, την εν λόγω φωτογραφία, γεγονός που σήκωσε έντονη συζήτηση.

Με φωτογραφία από ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη ο Κούγιας έξω από τα δικαστήρια (vid)

Στην ανάρτηση αυτή, φαίνεται ένα καρφωμένο μαχαίρι σε τραπέζι, με τον ποινικολόγο να αναφέρει χαρακτηριστικά πως η φωτογραφία παραδόθηκε στις αρχές, αλλά και πως «είναι ανατριχιαστική, πρέπει επιτέλους να τελειώνει».

Μάλιστα, σημείωσε πως οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη του είπαν να δημοσιοποιήσει την φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Τα όσα είπε όμως ο Αλέξης Κούγιας κατά του Γιώργου Σαββίδη προκάλεσαν την εισαγγελική παρέμβαση από την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης προκειμένου να πραγματοποιηθεί διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ούτως ώστε να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται η υποκίνηση ή τέλεση οποιουδήποτε αδικήματος βίας του αθλητικού νόμου την οποία κατήγγειλε.

Όσον αφορά την έρευνα της καταγγελίας, αυτή αναμένεται να ανατεθεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Δείτε τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με φωτογραφία από ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη ο Κούγιας έξω από τα δικαστήρια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.