ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη συμμετοχή συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας οι συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού που θέλει να επιβάλλει η Κυβέρνηση.
Με μεγάλη συμμετοχή συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

Η κυβέρνηση κάνει τα πάντα προκειμένου ο υποχρεωτικός εμβολιασμός να γίνει πράξη επί της ουσίας καθώς τα μέτρα που θα εφαρμόσει από τις 13 Σεπτεμβρίου θα είναι ιδιαίτερα σκληρά. Σε αυτά αντιτίθενται συνεχώς χιλιάδες πολίτες με μαζικές συγκεντρώσεις που γίνονται στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Οπως ακριβώς αυτές που έγινε την Κυριακή (29/8) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από πολίτες που διατράνωσαν το δικαίωμα να επιλέγουν εκείνοι το αν θα προχωρήσουν σε εμβολιασμό κατά του Covid-19 και όχι με το… ζόρι.

Στις συγκεντρώσεις μετείχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών και από πολλούς κλάδους που πρόκειται να πληγούν από τα ακραία μέτρα που θα εφαρμοστούν λίαν συντόμως. Ομως οι υγειονομικοί, οι εκπαιδευτικοί, οι εργαζόμενοι κι επιχειρηματίες στο λιανεμπόριο και την εστίαση, αλλά και άλλοι πολίτες που απλώς θέλουν να επιλέγουν τι είναι σωστό για το σώμα τους και όχι να τους επιβάλλουν.

Θυμίζουμε μεγάλη μερίδα εργαζομένων που θα υποστούν αναστολή εργασίας, ενώ πρόσφατα ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης… προανήγγειλε απολύσεις τους ανεμβολίαστους ακόμη και στον Ιδιωτικό τομέα.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις εν λόγω συγκεντρώσεις

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός Εμβόλια – Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: «Η χειραγώγηση από τον εξευτελισμό απέχουν μια μελέτη δρόμο»

Κυριάκος Μητσοτάκης : Αναλύσαμε το προφίλ του στο Instagram και… σκυλάκια!

Άκης Πετρετζίκης: Μας αποκάλυψε για 1η φορά τη γυναίκα του – Δείτε την! (pic)Άκης Τσοχατζόπουλος: Το ξεχωριστό «αντίο» της εγγονής του Κιάρας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με μεγάλη συμμετοχή συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!