ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μία ψήφο στέλνεις τον Χρήστο στον Αρκτικό Κύκλο

Η μεγάλη προσπάθεια του Θεσσαλονικιού
Με μία ψήφο στέλνεις τον Χρήστο στον Αρκτικό Κύκλο

Ο 36χρονος Θεσσαλονικιός Χρήστος Βασιλειάδης ζητά την ψήφο των απανταχού Ελλήνων, μέσω του διαδικτύου, προκειμένου να διασχίσει τον Βόρειο Πόλο και να υψώσει την ελληνική σημαία στον Αρκτικό Κύκλο.

Η μεγάλη μάχη με τον Γάλλο ινδικής καταγωγής βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς μόνο ένας θα καταφέρει τελικά να εκπληρώσει το όνειρό του και να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι. Ψηφίστε τον Χρήστο ΕΔΩ.

«Χρειάζονται μόνο 10 δευτερόλεπτα από τον χρόνο σας για να ψηφίσετε!» σημειώνει, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον θέλει να του δώσει την ψήφο του.

Ο Χρήστος Βασιλειάδης συμμετέχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και να πραγματοποιήσει το όνειρό του διασχίζοντας τον Βόρειο Πόλο την άνοιξη του 2020. Την επιτυχία του, σε περίπτωση που καταφέρει και μπει στην ομάδα των 20 ατόμων από όλο τον κόσμο, θέλει να την αφιερώσει στους προγόνους του: «Στους παππούδες μου και στην αγάπη τους για τη ζωή. Αφιερώνω το όνειρό μου στα 100 χρόνια της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας» λέει με συγκίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέρνει το στολισμένο δέντρο στο Σύνταγμα! (vid)

Ο Χρήστος είναι Dj, παίζει την πιο σύγχρονη μουσική, αλλά στο βίντεο του διαγωνισμού που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για την υποψηφιότητά του, προκειμένου να ενταχθεί στην 20μελή παγκόσμια ομάδα που θα ταξιδέψει στον Βόρειο Πόλο, επέλεξε ήχους της αγαπημένης του ποντιακής λύρας. Παράλληλα, είναι λάτρης των σπορ, του ποδοσφαίρου και του τένις, ενώ αγαπά πολύ τα αδέσποτα σκυλιά, τα οποία «φιλοξενεί» μέχρι να τους βρει οικογένεια.

Ο Χρήστος Βασιλειάδης είναι ο μοναδικός Έλληνας που συμμετέχει στον εφετινό διεθνή διαγωνισμό για δεύτερη φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάτρα: Φανάρι μέσα σε… καφετέρια! (pic)

Είχε κάνει την ίδια προσπάθεια για να συμμετάσχει στην πολυεθνική αποστολή την περασμένη άνοιξη. Πήγε πολύ καλά, αλλά την τελευταία μέρα του διαγωνισμού και ενώ ήταν πρώτος στο κλείσιμο της διορίας τον ξεπέρασε ο Πορτογάλος υποψήφιος.

Να σημειωθεί ότι στην ομάδα των 20 ατόμων θα συμμετέχει μόνο ένα άτομο από όλες τις χώρες της Μεσογείου και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεπεράσει τον Γάλλο στην ψηφοφορία. «Ζητώ την ψήφο όλων για να σηκώσω την άνοιξη 2020 την ελληνική σημαία με φόντο το Βόρειο Σέλας» καταλήγει.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με μία ψήφο στέλνεις τον Χρήστο στον Αρκτικό Κύκλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.