ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ποιους έτρωγε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο Κολωνάκι;

Είναι η παρέα που έτρωγε σήμερα στο Ιταλικό Εστιατόριο στο Κολωνάκι οιωνός εξελίξεων στην πολιτική σκηνή;
Με ποιους έτρωγε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο Κολωνάκι;

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση είχαμε το μεσημέρι στο Κολωνάκι. Το Sportime έχει παντού μάτια και αυτιά όπως ήδη ξέρετε. Για αυτό και το γεύμα του Ευάγγελου Βενιζέλου μαζί με δημοσιογράφους που καθοδηγούν την κοινή γνώμη δε θα μπορούσα να μείνει κρυφό. Στο τραπέζι του Ιταλικού Εστιατορίου πολυτελείας Codice Blue είδαμε εκτός από τον γνωστό πολιτικό, τον Παύλο Τσίμα, τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο αλλά και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Λίγες μέρες μετά τα σενάρια για κυβέρνηση τεχνοκρατών στην Ελλάδα αλλά και σε μια περίοδο που το θέμα Novartis βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα καταλαβαίνει κανείς πως η κίνηση αυτή του Ευάγγελου Βενιζέλου (που είναι ένας από τους τεχνοκράτες που έχουν ακουστεί) μόνο τυχαία δε μπορεί να ήταν.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως τις επόμενες μέρες θα καταλάβουμε ολοι τι ήταν αυτό που συζήτησαν σήμερα οι 4 άνδρες. Μια πουτανέσκα πάντα είναι αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω στην πολιτική ζωή του τόπου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με ποιους έτρωγε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο Κολωνάκι;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.