ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με συνεργό και βίτσια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συνεχίζεται η ανάκριση

Την ώρα που συνεχίζεται η ανάκριση όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Με συνεργό και βίτσια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συνεχίζεται η ανάκριση

Την ώρα που συνεχίζεται η ανάκριση όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν οι πληροφορίες που θέλουν τον 32χρονο δολοφόνο να διατηρούσε εκρηκτική σχέση με τρανσέξουαλ αφέντρα, στην οποία μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ξεσπούσε όλα τα βίαια ένστικτά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Ontime ο Αναγνωστόπουλος είχε ερωτικές επαφές με γνωστσή τρανσέξουαλ στην πιάτσα της Συγγρού.

Μάλιστα αυτές οι επαφές που δεν σταμάτησε ούτε μετά τη γνωριμία του με την Καρολάιν, ακόμα κι όταν το 2019 η 18χρονη τότε κοπέλα απέβαλε κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη. Η γνωστή Τρανσέξουαλ υποστηρίζει ότι η σχέση της με το συζυγοκτόνο πιλότο ήταν βίαιη, καθώς ο Αναγνωστόπουλος χειροδικούσε σε βάρος της, ενώ φέρεται ότι αντάλλασσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο, τις οποίες έχει στην κατοχή της η συγκεκριμένη γυναίκα.

«Όταν τον είδα στην τηλεόραση, πάγωσα. Έκανα κτηvώδες σ$# με έναν δολοφόνο», είπε η ίδια υποστηρίζοντας πως κατά τις συvευρέσεις τους η ίδια ήταν «η αφέντρα» και ο Αναγνωστόπουλος «η σκλάβα της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Χάλκινος Ολυμπιονίκης ο Λευτέρης Πετρούνιας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με συνεργό και βίτσια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συνεχίζεται η ανάκριση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!