ΚΟΙΝΩΝΙΑ

MEGA: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση – Μάσκα παντού!

Χρήση της προστατευτικής μάσκας, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους
MEGA: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση – Μάσκα παντού!

Ειλημμένη απόφαση φαίνεται πως είναι για την κυβέρνηση η γενικευμένη χρήση της προστατευτικής μάσκας στον νομό Αττικής αν δεν παρατηρηθεί δραματική μείωση των κρουσμάτων τις προσεχείς ημέρες.

Σύμφωνα με τον πολιτικό συντάκτη του MEGA, Γιάννη Χρηστάκο, τα νέα μέτρα που θα ληφθούν για την Αττική που εδώ και ημέρες καταγράφονται τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού είναι η γενικευμένη χρήση της προστατευτικής μάσκας, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Αυτό το μέτρο βρίσκεται επί του παρόντος πάνω στο τραπέζι και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η σχετική απόφαση και απομένει να δούμε το πότε θα ενεργοποιηθεί, το οποίο θα εξατηρτηθεί από τους δείκτες που βλέπουμε καθημερινά.

Ουσιαστικά, αν δεν δούμε μια δραματική μείωση των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες, θα μπει σε εφαρμογή κι αυτό το μέτρο από την κυβέρνηση.

Αναφορικά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, πρόκειται για ακόμα ένα θέμα που εξετάζει η κυβέρνηση και αναμένονται και γι αυτό αποφάσεις προσεχώς.

Οι ιθύνοντες περιμένουν ότι ο συνωστισμός στα ΜΜΜ θα ενταθεί την εβδομάδα που ανοίξουν τα σχολεία και θα επιστρέψουν όλοι στις δουλειές τους.

Θα υπάρχει ενδεχομένως και αλλαγή στο ωράριο του δημοσίου προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

ΠΗΓΗ: megatv.gr

Το βίντεο με τα νέα μέτρα

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Χαρδαλιάς: «Εκτός τάξης όσοι μαθητές δεν θα φορούν μάσκα»

Έλενα Ακρίτα: Τα «καρφιά» στον Σεφερλή με αφορμή τον Καπουτζίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MEGA: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση – Μάσκα παντού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.