ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mega: Έγινε χαμός με τον Αργυρό! (vid)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας συντροφεύει με τα τραγούδια του μέσα από το Mega και έγινε πραγματικά… χαμός. Λίγα λεπτά μετά τις 23:00 ο Κωνσταντίνος Άργυρος μας υποδέχτηκε στο τηλεοπτικό του σπίτι και μας υποσχέθηκε μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση, όμορφες στιγμές και φυσικά πολύ τραγούδι. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γλυφάδα: Κλείσε τη δωρεάν θέση σου στην πρώτη drive...
Mega: Έγινε χαμός με τον Αργυρό! (vid)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας συντροφεύει με τα τραγούδια του μέσα από το Mega και έγινε πραγματικά… χαμός.

Λίγα λεπτά μετά τις 23:00 ο Κωνσταντίνος Άργυρος μας υποδέχτηκε στο τηλεοπτικό του σπίτι και μας υποσχέθηκε μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση, όμορφες στιγμές και φυσικά πολύ τραγούδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γλυφάδα: Κλείσε τη δωρεάν θέση σου στην πρώτη drive in συναυλία με την Νατάσα Θεοδωρίδου

Σε αυτή τη μεγάλη βραδιά ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του δεν είναι μόνος. Έχει στο πλευρό του κορυφαίους τραγουδιστές, οι οποίοι μαζί με τον οικοδεσπότη υπόσχονται να απογειώσουν το κέφι μας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία επιστρέφει στο MEGA μια εβδομάδα μετά την άκρως επιτυχημένη συναυλία της, η Ελένη Φουρέιρα και ο Μπάμπης Στόκας ερμηνεύουν αγαπημένες επιτυχίες τους, αλλά και δυνατά ντουέτα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Από τη μεγάλη αυτή συναυλία δεν λείπουν ούτε οι εκπλήξεις, αφού ο Κωνσταντίνος Άργυρος θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά, στην μοναδική αυτή βραδιά στο MEGA, το νέο του τραγούδι «Αθήνα μου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mega: Έγινε χαμός με τον Αργυρό! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.