ΚΟΙΝΩΝΙΑ

MEGA: «Κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα Τούνη»

Κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα Τούνη εκδηλώνεται από δημόσια πρόσωπα, αλλά και χρήστες του διαδικτύου, μετά τη διαρροή βίντεο με ιδιωτικές της στιγμές. Η υπόθεση φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα σεξισμού και να περιφρουρηθεί η προσωπική ζωή όλων από τη λογική της κλειδαρότρυπας και τον εύκολο στιγματισμό. Η απόφαση της Ιωάννας Τούνη,...
MEGA: «Κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα Τούνη»

Κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα Τούνη εκδηλώνεται από δημόσια πρόσωπα, αλλά και χρήστες του διαδικτύου, μετά τη διαρροή βίντεο με ιδιωτικές της στιγμές. Η υπόθεση φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα σεξισμού και να περιφρουρηθεί η προσωπική ζωή όλων από τη λογική της κλειδαρότρυπας και τον εύκολο στιγματισμό.

Η απόφαση της Ιωάννας Τούνη, της 27χρονης πρώην παίχτριας ριάλιτι να μιλήσει δημόσια για τον προσωπικό της διασυρμό, μετά τη δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές της στιγμές, προκάλεσε κύμα συμπαράστασης.

«Η υπόθεση θέτει ένα πολύ σοβαρό ζήτημα σε κοινωνικό επίπεδο, πόσο έχει εξοικειωθεί η κοινωνία με την κουλτούρα κλειδαρότρυπας και για το νομικό κενό που πρέπει να αντιμετωπίσει η πολιτεία», ήταν η δήλωση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, διευθυντή του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.

Με φωτογραφίες στα social media πολίτες στέκονται στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη. Όπως λέει η ίδια, τη διαρροή έκανε ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος είχε καταγράψει εν αγνοία της προσωπικές στιγμές με το κινητό του.

Έρευνα από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Το θέμα έχει αναλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μετά από μήνυση της κ. Τούνη.

Πηγή: Megatv.com

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MEGA: «Κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα Τούνη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.