ΚΟΙΝΩΝΙΑ

MEGA – Λαϊκό νοσοκομείο: Λογοκρισία σε γιατρούς και νοσηλευτές (vid)

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η απόφαση της διοίκησης του Λαϊκού Νοσοκομείου να λογοκρίνει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.
MEGA – Λαϊκό νοσοκομείο: Λογοκρισία σε γιατρούς και νοσηλευτές (vid)

Λαϊκό νοσοκομείο: Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η απόφαση της διοίκησης του Λαϊκού Νοσοκομείου να λογοκρίνει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Σύμφωνα με έγγραφο του νοσοκομείου, ενημερώνονται οι εργαζόμενοι πως για να είναι σε θέση να κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ που αφορούν στη διαχείριση ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών του νέου κορονοϊού, απαιτείται πριν συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας που κεντρικά αναλαμβάνει, όπως λέει η ανακοίνωση, την επικοινωνία.

Στο έγγραφο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «απαγορεύεται σε οποιοδήποτε εργαζόμενο να προβαίνει σε δηλώσεις προφορικές ή έγγραφες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αφορούν στη διαχείριση ‘ύποπτων’ ή επιβεβαιωμένων περιστατικών του νέου κορονοϊού».

Είναι ένα έγγραφο που δημιουργεί ερωτήματα σε ότι αφορά γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, που εκτός από το λειτούργημα και τη μάχη που δίνουν καθημερινά με τον ιό, ενημερώνουν και την κοινή γνώμη μέσω των δημοσιογράφων.

ΠΗΓΗ: megatv.gr

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MEGA – Λαϊκό νοσοκομείο: Λογοκρισία σε γιατρούς και νοσηλευτές (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.