ΚΟΙΝΩΝΙΑ

MEGA: Όλη η Ελλάδα βλέπει Ρέμο!

Παρασκευή 10 Απριλίου, στις 23:00 στο MEGA ξεκίνησε η προβολή της συναυλίας με τον Αντώνη Ρέμο που σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης! Ο τραγουδιστής μας υπενθυμίζει πως…«Δεν τελειώσαμε» σε μια εκπομπή γεμάτη μοναδικές επιτυχίες. “Στις μέρες της πανδημίας του κορονοϊού και του social distancing που έχει επιβληθεί στις ζωές μας, οι θρυλικές επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου...
MEGA: Όλη η Ελλάδα βλέπει Ρέμο!

Παρασκευή 10 Απριλίου, στις 23:00 στο MEGA ξεκίνησε η προβολή της συναυλίας με τον Αντώνη Ρέμο που σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης!

Ο τραγουδιστής μας υπενθυμίζει πως…«Δεν τελειώσαμε» σε μια εκπομπή γεμάτη μοναδικές επιτυχίες.

“Στις μέρες της πανδημίας του κορονοϊού και του social distancing που έχει επιβληθεί στις ζωές μας, οι θρυλικές επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου θα καταφέρουν να φέρουν πίσω το χαμόγελο στο χείλη μας, θα μας θυμίσουν όλα εκείνα που έχουμε αφήσει πίσω και όλα αυτά που δεν θέλουμε να ξεχάσουμε.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής υπόσχεται μια νύχτα μοναδική γεμάτη τραγούδι, συζητήσεις με φίλους, λόγια συμπαράστασης και μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

Γιατί αυτό χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Μια ζεστή αγκαλιά με μοναδικά τραγούδια, κέφι και μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης”, ανέφερε η ανακοίνωση του καναλιού και είναι αλήθεια ότι λόγω των συνθηκών σχεδόν όλα τα ελληνικά σπίτια είδαν σήμερα Ρέμο .

Δείτε εδώ LIVE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MEGA: Όλη η Ελλάδα βλέπει Ρέμο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.