ΚΟΙΝΩΝΙΑ

MEGA: Βίντεο πριν την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας στο Mega
MEGA: Βίντεο πριν την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα

Σοκ έχει προκαλέσει στην Καλλιθέα η επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της το πρωί της Τετάρτης (20/5).

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Mega φαίνεται η στιγμή που η 35χρονη φτάνει στη δουλειά της στην Καλλιθέα και λίγο αργότερα, αφού έχει δεχτεί την επίθεση με καυστικό υγρό, να μεταφέρεται σε άθλια κατάσταση από το φαρμακείο της περιοχής.

Ώρα 9 το πρωί. Η 35χρονη έχει φτάσει στη δουλειά της και παρκάρει το αυτοκίνητό της.

Λίγο αργότερα η άτυχη κοπέλα φαίνεται να περπατάει με αργά και σταθερά βήματα προς την πολυκατοικία που έμελλε να δεχτεί την επίθεση. Τότε η ίδια δεν έβαζε στο μυαλό της τα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Μέσα στην πολυκατοικία, μπροστά από το ασανσέρ, την περίμενε μια κοπέλα που φορούσε χειρουργική μάσκα και κρατούσε το καυστικό υγρό το οποίο της πέταξε.

Λίγα λεπτά αργότερα, μπροστά από το φαρμακείο, βλέπουμε την φαρμακοποιό να τρέχει εσπευσμένα στο εσωτερικό όπου βρίσκεται η 35χρονη σε άθλια κατάσταση.

Λίγο αργότερα η 35χρονη βγαίνει από το φαρμακείο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας στο Mega

Τα όσα εκτυλίχθηκαν το πρωί μπροστά στα μάτια του, περιέγραψε στην κάμερα του LIVE NEWS ο Φώτης Σταθόπουλος, ιδιοκτήτης καφέ δίπλα από την εταιρία που εργάζεται η άτυχη κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι το πρωί στην Καλλιθέα.

«Ήμουν μέσα στο μαγαζί μου, κάναμε προετοιμασίες για το άνοιγμα του μαγαζιού σε μερικές μέρες, ακούσαμε την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια και καταλάβαμε ότι κάτι συμβαίνει», σημείωσε ο κ. Σταθόπουλος.

«Πεταχτήκαμε έξω και βλέπω την κοπέλα να τρέχει ανάμεσα από τα αυτοκίνητα, κατευθυνόμενη προς το φαρμακείο. Η κοπέλα με το που μπήκε στο φαρμακείο έβγαλε τα ρούχα της, έμεινε μόνο με τα εσώρουχά της γιατί την έκαιγαν και τα ρούχα της», συνέχισε ο ίδιος.

«Τα μαλλιά της και το πρόσωπό της ήταν σε κακή κατάσταση, είχε πάθει ζημιά μεγάλη. Φώναζε, ωρυόταν, έριχνε νερό πάνω της. Ειδοποιήσαμε ότι πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο», κατέληξε ο κ. Σταθόπουλος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MEGA: Βίντεο πριν την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.