ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη απάτη στον Έβρο: Απέσπασε 11.000€ προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου!

Απίστευτη απάτη στον Έβρο με θύμα ιδιοκτήτη επιχείρησης!
Μεγάλη απάτη στον Έβρο: Απέσπασε 11.000€ προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου!

Μια νέα μεγάλη απάτη έζησε ο Έβρος, καθώς άγνωστος προσποιήθηκε τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου και κατάφερε να αποσπάσει το ποσό των 11.000€.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης έγινε αποδέκτης μια τηλεφωνικής κλήσης προκειμένου να συζητήσει για μια συμφωνία που θα αφορούσε την προμήθεια προϊόντων στο υποτιθέμενο ξενοδοχείο.

Μεγάλη απάτη στον Έβρο: Έτσι απέσπασε ο δράστης 11.000€

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο δράστης απέστειλε παράλληλα ηλεκτρονικό μήνυμα που εμφανιζόταν ως αποστολέας τράπεζα, το οποίο εμπεριείχε σύνδεσμο (link).

Σε αυτόν, ο άτυχος ιδιοκτήτης πληκτρολόγησε του προσωπικούς του κωδικούς, με αποτέλεσμα ο δράστης να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό του και να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ.

Αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό απάτης που έχει σοκάρει τον Έβρο τους τελευταίους μήνες, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες.

Όσον αφορά την προανάκριση, την πραγματοποίηση της έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλη απάτη στον Έβρο: Απέσπασε 11.000€ προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.