ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη φωτιά στην Τανάγρα: Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που ξέσπασε σήμερα σε δασική έκταση στην περιοχή της Ασωπίας του δήμου Τανάγρας.
Μεγάλη φωτιά στην Τανάγρα: Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Νέο «μέτωπο» φωτιάς πλήττει τη χώρα μας, καθώς όπως ενημέρωσε την Τετάρτη (24/7) η Πυροσβεστική πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή της Ασωπίας του δήμου Τανάγρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά είναι στους πρόποδες του βουνού της Πάρνηθας, κοντά στο χωριό της Ασωπίας, το οποίο ευτυχώς δεν κινδυνεύει. Οι άνεμοι είναι μέτριας έντασης, με το μέτωπο της πυρκαγιάς να κινείται προς το βουνό.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 52 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2  αεροσκάφη τύπου CANADAIR, 2 αεροσκάφη PZL και 2 ελικόπτερα.

Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις είναι: 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα από το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) και 22 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Δείτε την ανάρτηση του πυροσβεστικού σώματος για την φωτιά:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλη φωτιά στην Τανάγρα: Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.