ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη πυρκαγιά στο Άγιο Όρος!

Η φωτιά που ξέσπασε στις 15:35 στο Άγιο Ορος και βρίσκεται σε εξέλιξη προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η πυρκαγιά καίει δασική έκταση στο Άγιο Όρος σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή, στο ακρωτήριο Αράπης, στα βορειοανατολικά σύνορα της Αθωνικής Πολιτείας, στην πλευρά του Στρυμωνικού Κόλπου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό: Αγόρασε το βιτριόλι 4,5 ευρώ από το ίντερνετ!...
Μεγάλη πυρκαγιά στο Άγιο Όρος!

Η φωτιά που ξέσπασε στις 15:35 στο Άγιο Ορος και βρίσκεται σε εξέλιξη προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η πυρκαγιά καίει δασική έκταση στο Άγιο Όρος σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή, στο ακρωτήριο Αράπης, στα βορειοανατολικά σύνορα της Αθωνικής Πολιτείας, στην πλευρά του Στρυμωνικού Κόλπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό: Αγόρασε το βιτριόλι 4,5 ευρώ από το ίντερνετ!

Οι φλόγες βρίσκονται σε πολύ μεγάλη απόσταση από το κοντινότερο μοναστήρι ή σκήτη, ωστόσο, λόγω του ιδιαιτέρως δύσβατου του εδάφους είναι πολύ δύσκολο να προσεγγίσουν την περιοχή χερσαία τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα.

Άμεσα θα φτάσουν στην περιοχή τρία Canadair και ένα ελικόπτερο, προκειμένου να επιχειρήσουν για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ καθ’ οδόν προς το σημείο βρίσκονται 59 πυροσβέστες με είκοσι οχήματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλη πυρκαγιά στο Άγιο Όρος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.