ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη Βρετανία: Δεν μπαίνει στην «πράσινη λίστα» η Ελλάδα

Εκτός «πράσινης λίστας» στη Μεγάλη Βρετανία θα παραμείνει η Ελλάδα, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ του εξωτερικού.
Μεγάλη Βρετανία: Δεν μπαίνει στην «πράσινη λίστα» η Ελλάδα

Εκτός «πράσινης λίστας» στη Μεγάλη Βρετανία θα παραμείνει η Ελλάδα, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ του εξωτερικού.

Καμία διάθεση να προσθέσει περιοχές στη λίστα της δεν έχει  η Μεγάλη Βρετανία, καθώς όπως αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας η Ελλάδα θα παραμείνει εκτός της λεγόμενης «πράσινης ταξιδιωτικής λίστας».

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το BBC το οποίο επικαλείται δήλωση του Υπουργού Υγείας, Ματ Χάνκοκ, δεν θα γίνει καμία προσθήκη χώρας, ούτε δηλαδή της Ελλάδας λόγω της κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό.

Βέβαια, προ ολίγων ημερών, ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, είχε εκφράσει την αισιοδοξία του σε συνέντευξη που είχε δώσει, ότι η κατάσταση θα ανατραπεί και σύντομα Άγγλοι τουρίστες θα μπορούν να έρχονται στη χώρα μας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μένει λοιπόν να οριστικοποιηθεί το συγκεκριμένο γεγονός, στις ανακοινώσεις που θα γίνουν τις επόμενες ώρες από την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας.

Το πιθανότερο σενάριο μάλιστα είναι καμία χώρα να μην προστεθεί στην πράσινη λίστα, αντίθετα πολλές από αυτές που βρίσκονταν ήδη εκεί να υποβαθμιστούν.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως άλλα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν πως υπάρχει στο πλάνο να προστεθούν στη λίστα πέντε μεγάλα ελληνικά νησιά, σενάριο όμως το οποίο φαίνεται πως απομακρύνεται.

Αν ισχύει η λίστα τότε ο ελληνικός τουρισμός θα δεχτεί σημαντικό πλήγμα καθώς χιλιάδες είναι κάθε χρόνο οι Βρετανοί τουρίστες που επιλέγουν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Πως γίνεται η έκδοση του

Ιταλία: «Tον Ιούνιο θα δώσουμε χαριστική βολή στον κορονοϊό»

Pfizer ή Moderna για όσους έχουν κάνει AstraZeneca

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλη Βρετανία: Δεν μπαίνει στην «πράσινη λίστα» η Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.