ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο πεύκο έπεσε στο 31ο γενικό λύκειο Θεσσαλονίκης – Από θαύμα δεν χτύπησαν μαθητές

Για καλή τύχη μαθητών και εκπαιδευτικών, το δέντρο έπεσε νωρίς το πρωί, λίγη ώρα πριν την προσέλευσή τους στον σχολικό χώρο.
Μεγάλο πεύκο έπεσε στο 31ο γενικό λύκειο Θεσσαλονίκης  – Από θαύμα δεν χτύπησαν μαθητές

Άγιο είχαν οι μαθητές στο 31ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης καθώς η πτώση του πεύκου έγινε στις 7:20 το πρωί πριν γεμίσουν την αυλή τα παιδιά.

Μία τρομακτική εικόνα αντίκρυσαν οι μαθητές του Λυκείου όταν προσήλθαν στο σχολείο τους σήμερα το Πρωί της Παρασκευής (15/10). Ένα μεγάλο πεύκο το οποίο βρίσκεται στην μέση της αυλής του σχολείου, είχε πέσει σε σημείο που 1 ώρα αργότερα θα βρισκόταν πλήθος παιδιών.

Το σχολικό συγκρότημα στην περιοχή Χαριλάου το οποίο στεγάζει το 31ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης και ένα ακόμη Γυμνάσιο υπολογίζεται ότι συστεγάζει πάνω από 600 παιδιά.

Η φύλακας του σχολείου ήταν η μόνη παρούσα κατά τη διάρκεια της πτώσης του πεύκου η οποία σοκαρισμένη το είδε να πέφτει αργά αργά κατά μεσής της αυλής.

Η πυροσβεστική κλήθηκε άμεσα και αναμένεται με την συμβολή συνεργείων να απομακρύνουν το πεσμένο δέντρο από το σημείο.

Η διεύθυνση του σχολείου για λόγους ασφαλείας των μαθητών, κράτησε τα παιδιά στις αίθουσες ενώ γύρω από το πεσμένο δέντρο έχει τοποθετηθεί κορδέλα για να μην πλησιάζουν οι μαθητές.

Σε δύσκολη κατάσταση η Θεσσαλονίκη

Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη από τη χτεσινή ημέρα είναι δύσκολη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας αλλά και από σήμερα το πρωί η συμπρωτεύουσα πλήττεται από ισχυρές βροχές.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, από τις 10 το πρωί χτες Πέμπτη μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν γίνει συνολικά 13 κοπές δέντρων και επτά αντλήσεις υδάτων στους δήμους της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Κεντρικής Μακεδονίας.

Εχτές το πρωί αναποδογύρισε αυτοκίνητο στην Λεωφόρο Καραμανλή που έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, ενώ σήμερα το πρωί είχαμε την παράσυρση 13χρονης μαθήτριας από διερχόμενο Ι.Χ. όχημα.

Δείτε εδώ το δελτίο καιρού με τις προγνώσεις για την κακοκαιρία για το υπόλοιπο της σημερινής ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλο πεύκο έπεσε στο 31ο γενικό λύκειο Θεσσαλονίκης – Από θαύμα δεν χτύπησαν μαθητές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις