ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο Σάββατο: To ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ

Μεγάλο Σάββατο: Το ωράριο λόγω Μεγάλου Σαββάτου των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων θα είναι διαφορετικό.
Μεγάλο Σάββατο: To ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ

Μεγάλο Σάββατο: Το ωράριο λόγω Μεγάλου Σαββάτου των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων θα είναι διαφορετικό.

To Μεγάλο Σάββατο αλλάζει το ωάριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ αλλά και των καταστημάτων στην Ελλάδα.

Έτσι τα σούπερ μάρκετ έχουν την δυνατότητα να παραμείνουν ανοιχτά από τις 07:00 ως τις 19:00.

Όσον αφορά γενικότερα το λιανεμπόριο θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά από τις 07.00 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα.

Όλα αυτά αναφέρονται σε ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πιο συγκεκριμένα τονίζει πως: «Το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.26380/23-4-2021 κοινή υπουργική απόφαση ΦΕΚ (Β1682) εφαρμόζεται μόνο στις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ).

Τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1Β του άρθρου 1 της ως άνω ΚΥΑ, εξαιρούνται από εν λόγω πλαίσιο».

Transfer Gossip – Ολυμπιακός: Η Σεντ Ετιέν δε φαίνεται διατεθειμένη να κάνει πρόταση για τον Σισέ

ΠΑΟΚ: Η…αρχηγική ομιλία του Βιεϊρίνια (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλο Σάββατο: To ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.