Μεγάλος Περίπατος: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές

Μεγάλος Περίπατος: Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (8/7) η αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν την προηγούμενη μέρα αναρχικοί στις ζαρντινιέρες.

Μεγάλος Περίπατος: Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (8/7) η αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν την προηγούμενη μέρα αναρχικοί στις ζαρντινιέρες που βρίσκονται εγκατεστημένες στην οδό Πανεπιστημίου στο πλαίσιο του Μεγάλου Περιπάτου.

Μια ομολογουμένως πολύ άσχημη κίνηση από τους μπαχαλάκηδες που δεν σέβονται τίποτα και κανέναν και  η οποία καταδικαστήκατε από το σύνολο των πολιτών.

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, μελών της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, αναρχικών και αντιφασιστικών συλλογικοτήτων κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος Περίπατος: Διαδηλωτές ξήλωσαν ζαρντινιέρα

Οι διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο συγκεντρώθηκαν στην οδό Πανεπιστημίου στα Προπύλαια και πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή.

Λόγω της πορείας, το κέντρο της Αθήνας αποκλείστηκε καθώς ίσχυε διακοπή της κυκλοφορίας.

Η πορεία εξελίχθηκε ομαλά χωρίς προβλήματα, ωστόσο ορισμένοι από τους αριστερούς διαδηλωτές βρήκαν ευκαιρία να προβούν σε αθλιότητες (όπως το συνηθίζουν άλλωστε) βανδαλίζοντας τις ζαρντινιέρες που έχουν τοποθετηθεί στην Πανεπιστημίου στο πλαίσιο του Μεγάλου Περίπατου της Αθήνας.

Σήμερα (8/7) οι βανδαλίσμοί αποκαταστάθηκαν και οι ζαρντινιέρες καθαρίστηκαν εύκολα καθώς είναι καλυμμένες από αντι-γκράφιτι υλικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατέθεσε αλλαγές και βελτιώσεις για το νομοσχέδιο για τις πορείες.

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την αρμόδια επιτροπή και την Τετάρτη εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια.