ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας»: Το σχέδιο πεζοδρόμησης στο κέντρο (vid)

Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας: Το σχέδιο για να επεκταθεί η πεζοδρόμηση, σε οκτώ δρόμους που συνδέονται άμεσα με το εμπορικό τρίγωνο αλλά και με το αρχαιολογικό κέντρο.
Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας»: Το σχέδιο πεζοδρόμησης στο κέντρο (vid)

Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας»: Προχωράει το σχέδιο προκειμένου να επεκταθεί η πεζοδρόμηση στην Αθήνα, σε οκτώ δρόμους -μεγάλους και μικρούς- που συνδέονται άμεσα με το εμπορικό τρίγωνο αλλά και με το αρχαιολογικό κέντρο.

Σχέδιο το οποίο παρουσίασε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ,στον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, ενόψει της νομοθετικής ρύθμισης που ετοιμάζει το υπουργείο για τη στήριξη των καταστημάτων εστίασης με πεζοδρομήσεις για επέκταση των χώρων τραπεζοκαθισμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο βίντεο: Πύραυλος χτυπά και βυθίζει ιρανικό πλοίο (vid)

Σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, το δίκτυο πεζοδρομήσεων θα φέρει τον τίτλο «Ο μεγάλος περίπατος», χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες.

Σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει:

«Πρώτη συνάντηση της εβδομάδας του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει προετοιμάσει μια εξαιρετική πρόταση ευρείας πεζοδρόμησης στο κέντρο της Αθήνας με τον τίτλο «Ο μεγάλος περίπατος». Το Υπουργείο Εσωτερικών στηρίζει με ενθουσιασμό το σχέδιο του».

Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας»: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας»: Το σχέδιο πεζοδρόμησης στο κέντρο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.