ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλος περίπατος: Τοποθετήθηκαν οι ζαρντινιέρες στην Πανεπιστημίου

Μετά την πλατεία Συντάγματος, ο «Μεγάλος περίπατος», φέρνει και άλλες παρεμβάσεις στην Αθήνα, αλλάζοντας όσα γνωρίζουμε. Συγκεκριμένα από τις 10 το βράδυ του Σαββάτου, τα συνεργεία του Δήμου, αναμένεται να πιάσουν δουλειά και να αφήσουν ελεύθερο περισσότερο δημόσιο χώρο στην κάτω πλευρά της πλατείας. Οι παρεμβάσεις αυτές θα γίνουν στην οδό Σταδίου (διασταύρωση με Καραγιώργη...
Μεγάλος περίπατος: Τοποθετήθηκαν οι ζαρντινιέρες στην Πανεπιστημίου

Μετά την πλατεία Συντάγματος, ο «Μεγάλος περίπατος», φέρνει και άλλες παρεμβάσεις στην Αθήνα, αλλάζοντας όσα γνωρίζουμε.

Συγκεκριμένα από τις 10 το βράδυ του Σαββάτου, τα συνεργεία του Δήμου, αναμένεται να πιάσουν δουλειά και να αφήσουν ελεύθερο περισσότερο δημόσιο χώρο στην κάτω πλευρά της πλατείας.

Οι παρεμβάσεις αυτές θα γίνουν στην οδό Σταδίου (διασταύρωση με Καραγιώργη Σερβίας) με την οδό Φιλελλήνων (διασταύρωση με Μητροπόλεως) όπου θα δημιουργηθεί νέος επιπλέον χώρος για πεζούς στη δεξιά πλευρά κυκλοφορίας.

Μόλις ολοκληρωθούν αυτές, θα παραμείνουν τρεις λωρίδες κυκλοφορίας ελεύθερες για όλα τα οχήματα και μία λωρίδα κυκλοφορίας για την αποκλειστική κίνηση των λεωφορείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Συναγερμός στην Καστοριά μετά την επιβεβαίωση άλλων τεσσάρων κρουσμάτων

Τοποθετήθηκαν οι ζαρντινιέρες στην Πανεπιστημίου

Την ίδια ώρα προχωράει με κανονικούς ρυθμούς το έργο στην οδό Πανεπιστημίου παρά τις ενστάσεις και τις αντιδράσεις των οδηγών αλλά και το μποτιλιάρισμα που διαπιστώθηκε στο οδικό δίκτυο.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής πρωί τοποθετήθηκαν οι νέες ζαρντινιέρες στο οδόστρωμα ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να τοποθετηθούν και τα καινούργια παγκάκια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλος περίπατος: Τοποθετήθηκαν οι ζαρντινιέρες στην Πανεπιστημίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.