ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mein Schiff 6: «Έδεσε» στην Κέρκυρα το κρουαζιερόπλοιο

«Έδεσε» στην Κέρκυρα το πρωί της Παρασκευής το κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 6». Το Mein Schiff 6 είναι το κρουαζιερόπλοιο με τους 922 επιβάτες και τα 666 μέλη πληρώματος, που ξεκίνησαν την επταήμερη κρουαζιέρα τους από το Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στον Πειραιά, όταν rapid tests έδειξαν αρχικά 12 μέλη του πληρώματος του...
Mein Schiff 6: «Έδεσε» στην Κέρκυρα το κρουαζιερόπλοιο

«Έδεσε» στην Κέρκυρα το πρωί της Παρασκευής το κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 6».

Το Mein Schiff 6 είναι το κρουαζιερόπλοιο με τους 922 επιβάτες και τα 666 μέλη πληρώματος, που ξεκίνησαν την επταήμερη κρουαζιέρα τους από το Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στον Πειραιά, όταν rapid tests έδειξαν αρχικά 12 μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου «Mein Schiff 6» θετικά στον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά: Γιατί υπέγραψαν οι Τούρκοι τη συμφωνία με την Ελλάδα!

Όπως αποδείχθηκε, όμως, ύστερα από τους επαναληπτικούς ελέγχους covid test που διενήργησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, κανένα από τα 12 μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου δεν ήταν θετικό στον κοροναϊό, με αποτέλεσμα το πλοίο να συνεχίσει χωρίς προβλήματα το ταξίδι του.

Οι επιβάτες του βρίσκονται ήδη στο νησί και ξεναγούνται, ενώ το «Mein Schiff» αναμένεται να αναχωρήσει από την Κέρκυρα περίπου στις 17:00.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mein Schiff 6: «Έδεσε» στην Κέρκυρα το κρουαζιερόπλοιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.