ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μελίνα Σιδηροπούλου: Να θυμούνται τον Παύλο Σιδηρόπουλο για τη γνησιότητά του

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του Παύλου Σιδηρόπουλου, μιλά η αδελφή του, Μελίνα Σιδηροπούλου.
Μελίνα Σιδηροπούλου: Να θυμούνται τον Παύλο Σιδηρόπουλο για τη γνησιότητά του

Παύλος Σιδηρόπουλος: Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του Παύλου Σιδηρόπουλου την 6η Δεκεμβρίου 2020, η αδελφή του, Μελίνα Σιδηροπούλου, ξετυλίγει σελίδες της ζωής του. Με ιστορίες, φωτογραφίες και στίχους που αγαπά να διαβάζει.

«Ο Παύλος Σιδηρόπουλος ήθελε να γίνει συγγραφέας και έγραφε με το ψευδώνυμο Παύλος Αστέρης. Και το πρώτο του διαβατήριο, επάγγελμα «συγγραφεύς» είχε. Αλλά τον θυμάμαι από μικρό, να ακούει και ροκ μουσική… Όταν φεύγει κάποιος, έτσι όπως έφυγε ο αδερφός μου, ξεδιπλώνεται όλη η αλήθεια και γίνεται πιο έντονη.

Θέλω να θυμούνται τον Παύλο για την γνησιότητά του και το ταλέντο του, είτε αυτό αφορούσε στην ποίηση, είτε στο ροκάδικο κομμάτι του. Αυτό που έκανε, να το αγκαλιάζουν με αγάπη. Κάπως το λέει ωραία ο Πουλικάκος: “Έδωσε απλόχερα την ίδια του τη ζωή, για τη ζωή”», είπε μεταξύ άλλων η αδελφή του στη εκπομπή της Έλενας Κατρίτση «Προσωπικά» στην ΕΡΤ.

Παύλος Σιδηρόπουλος: Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελληνοτουρκικά: Παρακολουθεί με δέος η Τουρκία τα ελληνικά πλοία στην άσκηση Μέδουσα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μελίνα Σιδηροπούλου: Να θυμούνται τον Παύλο Σιδηρόπουλο για τη γνησιότητά του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.