ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μενεγάκη- Παντζόπουλος: Μεγάλες ζημιές στο ξενοδοχείο τους (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της μίλησε για την κακοκαιρία που χτύπησε την Άνδρο και το enandro.gr δημοσίευσε φωτογραφίες από το ξενοδοχειακό συγκρότημα Όναρ που έχει υποστεί ζημίες.  Η Μενεγάκη και ο Παντζόπουλος είδαν την περιουσία τους στα Άχλα να καταστρέφεται. Η  Μενεγάκη είχε πει πριν από λίγες μέρες στον αέρα της εκπομπής...
Μενεγάκη- Παντζόπουλος: Μεγάλες ζημιές στο ξενοδοχείο τους (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της μίλησε για την κακοκαιρία που χτύπησε την Άνδρο και το enandro.gr δημοσίευσε φωτογραφίες από το ξενοδοχειακό συγκρότημα Όναρ που έχει υποστεί ζημίες. 

Η Μενεγάκη και ο Παντζόπουλος είδαν την περιουσία τους στα Άχλα να καταστρέφεται.

Η  Μενεγάκη είχε πει πριν από λίγες μέρες στον αέρα της εκπομπής της «Ήξερα τι γινόταν χθες στην Άνδρο. Μιλούσα με ανθρώπους χθες βράδυ και μου έλεγαν «τέτοιο πράγμα δεν το έχουμε ξαναδεί», φουσκώσανε τα ποτάμια, βγήκαν νερά από παντού, πλημμύρισαν πολύ άσχημα, που στην Άνδρο δεν έχουμε πολύ εύκολα βροχή… Δηλαδή μετά τον Μάιο φανταστείτε δεν βλέπουμε σταγόνα»!

Ο ποταμός Άχλας ξεχείλισε και προκάλεσε μεγάλες ζημιές όχι μόνο στην περιουσία του ζευγαριού, αλλά και σε πολλά μέρη της Άνδρου.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το enandro.gr:

Μενεγάκη

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μενεγάκη- Παντζόπουλος: Μεγάλες ζημιές στο ξενοδοχείο τους (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.