ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μενίδι: Την λήστεψαν και την έσερναν στο καπό του αυτοκινήτου – Συγκλονιστικό video και καταγγελίες

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Μενίδι, καθώς κλέφτες, λήστεψαν μια γυναίκα και την έσερναν στο καπό του αυτοκινήτου!
Μενίδι: Την λήστεψαν και την έσερναν στο καπό του αυτοκινήτου – Συγκλονιστικό video και καταγγελίες

Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Μενίδι με θύμα μια 35χρονη γυναίκα που την λήστεψαν προτού την παρασύρουν για περίπου 400 μέτρα οι ληστές, με το αυτοκίνητο τους!

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα που τραυματίστηκε ελαφρά από τους αδίστακτους ληστές, μίλησε στην κάμερα του Open, αποκαλύπτοντας πως οι άνθρωποι που προσπάθησαν να την σκοτώσουν όπως χαρακτηριστικά είπε, ήταν Ρομά.

«Κινούμουν στη λεωφόρο Καραμανλή, έβγαλα φλας να στρίψω σε παράδρομο λόγω της κίνησης, και ξαφνικά ένα αυτοκίνητο με εμβόλισε, νόμισα ότι ήταν τυχαίο συμβάν. Ξαφνικά έρχεται ένας γεροδεμένος Ρομά, με αρπάζει από το χέρι, με πετάει στο αυτοκίνητο και μου αρπάζει την τσάντα.

Άρχισα να τραβάω την τσάντα, ξαφνικά βρέθηκα μπροστά από το αυτοκίνητο και αυτοί έβαλαν μπρος να με πατήσουν. Ανέβηκα πάνω στο καπό. Άρχισαν να τρέχουν, να κάνουν ελιγμούς. Ήθελαν να με σκοτώσουν, ήταν πασιφανές».

Από εκείνη την στιγμή, η Αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, με το όχημα που οδηγούσαν να έχει ήδη βρεθεί καμένο στην Πάρνηθα, στην προσπάθεια τους να σβήσουν τα ίχνη τους.

Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας έχει δει και ένα συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή που το αυτοκίνητο παρασύρει την 35χρονη, με τις εικόνες να προκαλούν σοκ!

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν στο Μενίδι:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μενίδι: Την λήστεψαν και την έσερναν στο καπό του αυτοκινήτου – Συγκλονιστικό video και καταγγελίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.