ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέριλιν Μονρόε: Αποκαλύψεις-σοκ για τις φωτογραφίες από το νεκροτομείο (vids)

Σε αποκαλύψεις για τη Μέριλιν Μονρόε προχωρά ένα νέο ντοκιμαντέρ σχετικό με τον θάνατό της.
Μέριλιν Μονρόε: Αποκαλύψεις-σοκ για τις φωτογραφίες από το νεκροτομείο (vids)

Λίγο πριν συμπληρωθούν 60 χρόνια από τον θάνατό της μεγάλης σταρ Μέριλιν Μονρόε, ένα δημοσίευμα της Daily Mail προκαλεί πραγματικό σοκ. Συγκεκριμένα αποκαλύπτει πώς ο φωτογράφος Λι Γουάινερ (Leigh Wiener) κατόρθωσε να φωτογραφίσει το άψυχο σώμα της ηθοποιού και κράτησε κρυφά μια σειρά σοκαριστικών ενσταντανέ.

Η Μέριλιν Μονρόε, το απόλυτο σύμβολο του σεξ της δεκαετίας του ’50, βρέθηκε νεκρή στις 3:45 π.μ., ξημερώματα Κυριακής 5 Αυγούστου του 1962, στο σπίτι της στο προάστιο Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες.

Τις εικόνες από το γυμνό πτώμα της Μέριλιν Μονρόε πήρε λίγες ώρες μετά τον θάνατό της ο Αμερικανός φωτογράφος, αφού κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στην απαγορευμένη περιοχή του νεκροτομείου, δωροδοκώντας το προσωπικό με ένα μπουκάλι ουίσκι. Ο θάνατος της Μέριλιν αποδόθηκε σε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών και η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο όπου παρέμεινε για περισσότερες από 24 ώρες. Εκεί βρήκε την ευκαιρία ο φωτογράφος να πάρει τα μακάβρια πλάνα.

Ο φωτογράφος πούλησε τρία ρολά φωτογραφιών στο LIFE και κράτησε δύο ρολά αδημοσίευτων φωτογραφικών φιλμ κρυμμένα σε άγνωστη τοποθεσία. Όλες τις λεπτομέρειες αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ «Scandalous: The Death of Marilyn Monroe» του Fox News που θα προβληθεί την Κυριακή 18/8, ο γιος του φωτογράφου Λι Γουάινερ, Ντέβικ. Όπως αναφέρει, ο πατέρας του κατάφερε να βγάλει δεκάδες φωτογραφίες από τη γυμνή σορό της θρυλικής σταρ του Χόλιγουντ μέσα στο νεκροτομείο.

Ο Γουάινερ κρατούσε αυτές τις φωτογραφίες σε ασφαλές χρηματοκιβώτιο και ποτέ δεν αποκάλυψε τη θέση τους πριν από το θάνατό του το 1993.

Η Μονρόε βρέθηκε νεκρή από την οικονόμο της, ενώ στο ένα χέρι κρατούσε το ακουστικό του τηλεφώνου και δίπλα της υπήρχε ένα κενό φιαλίδιο υπνωτικών. Έσβησε στα 36 της χρόνια και πολλές ιστορίες «υφάνθηκαν» γύρω από τον θάνατό της, λόγω της σχέσης της με τους αδελφούς Κένεντι . Για τη ζωή της η Νόρμα Τζιν Μόρτενσον είχε πει: «Θα ήταν μια ανακούφιση εάν τελείωνε. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε έναν αγώνα δρόμου, να φτάνεις κάπου κι έπειτα να ξαναρχίζεις από την αρχή».

Πηγή ethnos.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μέριλιν Μονρόε: Αποκαλύψεις-σοκ για τις φωτογραφίες από το νεκροτομείο (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.