ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Στάση εργασίας την Παρασκευή

Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, στο μετρό και στο τραμ, την προσεχή Πέμπτη, 31 Μαΐου, όπως ανακοίνωσαν.
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Στάση εργασίας την Παρασκευή

Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, στο μετρό και στο τραμ, την προσεχή Παρασκευή, 31 Μαΐου, όπως ανακοίνωσαν.

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν αύριο για μερικές ώρες οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ, καθώς τα σωματεία των εργαζομένων αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 το πρωί και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Τα Σωματεία των Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, ΣΤΑΣΥ και τραμ τονίζουν σε ανακοίνωσή τους:

«Η προσχεδιασμένη απαξίωση της ΣΤΑ.ΣΥ, με στόχο το ξεπούλημά της σε τιμή ευκαιρίας, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Τα Σωματεία Εργαζομένων έχουμε καταγγείλει, κατ’ επανάληψη, τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό και σε ανταλλακτικά, που καθιστούν προβληματική την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και οδηγούν τις Σταθερές Συγκοινωνίες στη πλήρη απαξίωση.

Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας, με προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 πμ και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας, αγωνιζόμαστε για δημόσιες σταθερές συγκοινωνίες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Στάση εργασίας την Παρασκευή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.