ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα στα χιόνια το Καλαμάκι Ζυμαράκι στη Κηφισιά!(pics)

Ο καιρός έβαλε τα δυνατά του και δημιούργησε ένα άκρως χειμωνιάτικο και υπέροχο σκηνικό έξω από το Καλαμάκι Ζυμαράκι που βρίσκεται στη Κηφισιά (Χαρ. Τρικούπη 159), φτιάχνοντας την απόλυτη ατμόσφαιρα για φαγητό με φίλους και όχι μόνο! Η παραδοσιακή Ενετική συνταγή για το Ζυμαράκι, καθώς επίσης και η πολύ μεγάλη ποικιλία σε φαγητά, που είναι κυριολεκτικά...
Μέσα στα χιόνια το Καλαμάκι Ζυμαράκι στη Κηφισιά!(pics)

Ο καιρός έβαλε τα δυνατά του και δημιούργησε ένα άκρως χειμωνιάτικο και υπέροχο σκηνικό έξω από το Καλαμάκι Ζυμαράκι που βρίσκεται στη Κηφισιά (Χαρ. Τρικούπη 159), φτιάχνοντας την απόλυτη ατμόσφαιρα για φαγητό με φίλους και όχι μόνο!

Η παραδοσιακή Ενετική συνταγή για το Ζυμαράκι, καθώς επίσης και η πολύ μεγάλη ποικιλία σε φαγητά, που είναι κυριολεκτικά «για όλες τις ορέξεις», αποτελούν την καλύτερη επιλογή για έξοδο, ειδικά τώρα με το χιόνι!

Πάρτε μια μικρή γεύση από το χιονισμένο Καλαμάκι – Ζυμαράκι:

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μέσα στα χιόνια το Καλαμάκι Ζυμαράκι στη Κηφισιά!(pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.