ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσαρά: Γυναίκα κατήγγειλε βιασμό!

Μία σοβαρή καταγγελία βιασμού απασχολεί τις τελευταίες ώρες τους αστυνομικούς της Μεσαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες μια 47χρονη γυναίκα κατήγγειλε το βράδυ της Τετάρτης στην αστυνομία, ότι βιάστηκε από δύο άτομα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, τον ένα εκ των οποίων γνώριζε, ενώ κατάφερε να ξεφύγει από τον τρίτο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Μεσαρά: Γυναίκα κατήγγειλε βιασμό!

Μία σοβαρή καταγγελία βιασμού απασχολεί τις τελευταίες ώρες τους αστυνομικούς της Μεσαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια 47χρονη γυναίκα κατήγγειλε το βράδυ της Τετάρτης στην αστυνομία, ότι βιάστηκε από δύο άτομα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, τον ένα εκ των οποίων γνώριζε, ενώ κατάφερε να ξεφύγει από τον τρίτο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μάτι: Σπαρακτικό το μνημόσυνο των δύο ετών -Ευθύνες ζήτησαν οι συγγενείς των νεκρών (vid)

Σύμφωνα με την καταγγελία οι δράστες είναι Πακιστανικής καταγωγής ενώ το θύμα είναι από τη Ρουμανία.

Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στην σύλληψη των τριών ανδρών 45, 32 και 20 ετών αντίστοιχα, ενώ η γυναίκα αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Πηγή: cretapost.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεσαρά: Γυναίκα κατήγγειλε βιασμό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.