ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι – Θλίψη: «Έφυγε» ο 16χρονος που έπεσε από τον τρίτο όροφο

Θλίψη σκόρπισε στο Μεσολόγγι η είδηση του θανάτου του 16χρονου αγοριού, το οποίο το περασμένο Σάββατο, έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε. Το νεαρό αγόρι από το Μεσολόγγι αμέσως μετά την πτώση του είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας, με τους γιατρούς να δίνουν κυριολεκτικά μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Μεσολόγγι – Θλίψη: «Έφυγε» ο 16χρονος που έπεσε από τον τρίτο όροφο

Θλίψη σκόρπισε στο Μεσολόγγι η είδηση του θανάτου του 16χρονου αγοριού, το οποίο το περασμένο Σάββατο, έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε.

Το νεαρό αγόρι από το Μεσολόγγι αμέσως μετά την πτώση του είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας, με τους γιατρούς να δίνουν κυριολεκτικά μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρπαγή Μαρκέλλας – Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της 33χρονης: Τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι (vid)

Ωστόσο, όπως μετέδωσε το MEGA, δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν και αργά το βράδυ της Δευτέρας ο 16χρονος έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Οι γονείς του, μέσα στον πόνο τους αποφάσισαν να κάνουν δώρο ζωής τα όργανα του γιου τους, σε μία πράξη άξια συγχαρητηρίων.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεσολόγγι – Θλίψη: «Έφυγε» ο 16χρονος που έπεσε από τον τρίτο όροφο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.