ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι: Ξεσηκωμός με την άφιξη μεταναστών

Κάτοικοι έχουν μαζευτεί σε ξενοδοχείο της πόλης...
Μεσολόγγι: Ξεσηκωμός με την άφιξη μεταναστών

Έχει υπάρξει αναστάτωση στο Μεσολόγγι με την πληροφορία για την άφιξη και άλλων μεταναστών και αρκετοί κάτοικοι έχουν μαζευτεί σε ξενοδοχείο της πόλης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «agrinionews.gr»: «πληροφορίες αναφέρουν περί έλευσης 250 ακόμη μεταναστών στο δεύτερο μεγάλο ξενοδοχείο της πόλης και μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η αίτησή του έχει εγκριθεί.

Οι πληροφορίες αυτές έφθασαν και στο γραφείο του δημάρχου Κώστα Λύρου ο οποίος ξεκίνησε μια διαδικασία επικοινωνιών προκειμένου να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιος Λιβανός επίσης βρίσκεται σε επικοινωνία με κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να μην έρθουν και άλλοι μετανάστες στο Μεσολόγγι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οικονομική ύφεση: Άμεσα τα συστημικά μέσα θα υιοθετήσουν το «έτοιμοι για τη νέα μάχη»

Επικοινωνία με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής είχε και ο Κώστας Καραγκούνης ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του βουλευτή είναι σύμφωνος με την μεταφορά κι άλλων μεταναστών στην πόλη.

Αυτή την ώρα ο δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και εκπρόσωποι φορέων έχουν συγκεντρωθεί στην Πύλη προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ενδεχόμενο αυτό.

Όπως είπε ο κ. Λύρος δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο αποδεκτό και από αύριο το πρωί θα ξεκινήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις και αντιδράσεις».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεσολόγγι: Ξεσηκωμός με την άφιξη μεταναστών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.