ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τη Σοφία και τον Τηλέμαχο ακολουθεί η Υπατία – Νέα κακοκαιρία προ των πυλών

Το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη χώρα από την Τετάρτη το πρωί
Μετά τη Σοφία και τον Τηλέμαχο ακολουθεί η Υπατία – Νέα κακοκαιρία προ των πυλών

Μετά τη Σόφια και τον Τηλέμαχο που έπληξαν τη χώρα, έρχεται με τη σειρά της η Υπατία και φέρνει μαζί τις καταιγίδες, παγετό, κρύο όμοιο με αυτό της Σιβηρίας αλλά και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη χώρα από την Τετάρτη το πρωί, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν πως σήμερα θα είναι χειρότερη από τις προηγούμενες.

Επίσης, συνίσταται προσοχή στους οδηγούς καθώς οι δρόμοι σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας έχουν παγώσει λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε στο Θέμα 104,6 και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έχει εγκλωβιστεί ψύχος στη χώρα και αυτό το φαινόμενο δυσκολεύει την κατάσταση τις επόμενες ημέρες. Οι πρωινές ώρες της Τετάρτης θα είναι δύσκολες πολύ. Θα έχουμε πυκνό χιόνι και μετά θα “γυρίσει” ο καιρός και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις».

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από τις μεσημβρινές ώρες (video)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μετά τη Σοφία και τον Τηλέμαχο ακολουθεί η Υπατία – Νέα κακοκαιρία προ των πυλών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.