ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τη Σταυρούπολη και στον Εύοσμο: Πανό της Χρυσής Αυγής σε σχολείο!

Σήμα κατατεθέν της Χρυσής Αυγής το πανό στο ΕΠΑΛ Ευόσμου, που δίνει συνέχεια στα γεγονότα που σημάδεψαν τη Σταυρούπολη τις προηγούμενες ημέρες.
Μετά τη Σταυρούπολη και στον Εύοσμο: Πανό της Χρυσής Αυγής σε σχολείο!

Η ένταση από τη  Σταυρούπολη πήρε έκταση και στο ΕΠΑΛ Ευόσμου όπου το πρωί της Τρίτης έλαβαν χώρα επεισόδια και τραμπούκικη επίθεση σε γυναίκα δημοσιογράφο.

Η άκρα δεξιά ζει και βασιλεύει και όπως φαίνεται καταλαμβάνει μέρος των σχολικών μονάδων της χώρας, με τη Χρυσή Αυγή, που έχει καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση να δίνει το στίγμα της σε σχολεία στη Θεσσαλονίκη, όπως μαρτυρά ένα πανό κρεμασμένο στο ΕΠΑΛ Ευόσμου.

Στη φωτογραφία, που δημοσίευσε το «ThessToday» από το υπό κατάληψη για δεύτερη μέρα σχολείο στη δυτική Θεσσαλονίκη φαίνεται ένα πανό με σύνθημα της Χρυσής Αυγής. «Ελλάς ή Τέφρα» αναφέρει το πανό με κεντρικό μήνυμα «Κάτω τα χέρια από τα σχολεία».

Πέρα από το σύνθημα των ακροδεξιών οργανώσεων υπάρχει και ο στόχος, ο οποίος είναι σήμα κατατεθέν των εθνικιστών.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μετά τη Σταυρούπολη και στον Εύοσμο: Πανό της Χρυσής Αυγής σε σχολείο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.