ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την επιταγή ακρίβειας έρχεται το food pass για τα σούπερ μάρκετ!

Όλα έτοιμα για να δοθεί η επιταγή ακρίβειας στους πολίτες, ενώ ακολουθεί και το food pass.
Μετά την επιταγή ακρίβειας έρχεται το food pass για τα σούπερ μάρκετ!

Πολύ κοντά βρισκόμαστε πλέον στο να πάρουν οι δικαιούχοι την επιταγή ακρίβειας, ενώ παράλληλα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει και το food pass.

Συγκεκριμένα, το κύμα ακρίβειας είναι τεράστιο και έτσι πρέπει να παρθούν ακόμα πιο δραστικά μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί.

Έτσι, αναμένεται να ανακοινωθεί όπως προείπαμε το food pass, για να ενισχυθούν τα νοικοκυριά για το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Το ποσό θα αγγίζει τα 100 ευρώ και θα αφορά τα προϊόντα που βρίσκονται στο «καλάθι του νοικοκυριού».

Σίγουρα θα υπάρχουν αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια, την οικογενειακή κατάσταση και το ετήσιο εισόδημα.

Μεγάλη προτεραιότητα θα έχουν οι οικογένειες που έχουν και παιδιά, αφού ανάλογα τον αριθμο τους, θα έχουν και αυξήσεις στα χρήματα που θα δοθούν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μετά την επιταγή ακρίβειας έρχεται το food pass για τα σούπερ μάρκετ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.