ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετακίνηση 2.300 μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα μετά το Πάσχα

Την μετακίνηση στην ενδοχώρα από τα νησιά, 2.300 αιτούντων ασύλου, με τα μέλη των οικογένειών τους, αποφάσισε το υπουργείο Μετανάστευσης. Η απόφασης αυτή έχει να κάνει τόσο με την αποσυμφόρηση των νησιών, όσο και με την αραίωση του πληθυσμού των προσφύγων, υπό τον φόβο διάδοσης του νέου κορονοϊού.
Μετακίνηση 2.300 μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα μετά το Πάσχα

Την μετακίνηση στην ενδοχώρα από τα νησιά, 2.300 αιτούντων ασύλου, με τα μέλη των οικογένειών τους, αποφάσισε το υπουργείο Μετανάστευσης.

Η απόφασης αυτή έχει να κάνει τόσο με την αποσυμφόρηση των νησιών, όσο και με την αραίωση του πληθυσμού των προσφύγων, υπό τον φόβο διάδοσης του νέου κορονοϊού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μετακίνηση 2.300 μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα μετά το Πάσχα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.