ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετακινήσεις: Πότε θα σταματήσουν τα sms στο 13033

Δείτε ποια ημερομηνία θα πάψει να ισχύει το εξαψήφιο καθεστώς μετακινήσεων
Μετακινήσεις: Πότε θα σταματήσουν τα sms στο 13033

Η μέρα κατά την οποία θα σταματήσουν να χρειάζονται SMS στο 13033 για τις μετακινήσεις των Ελλήνων πολιτών ανά την επικράτεια πλησιάζει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών για εξειδικευμένα μέτρα και πτυχές του σχεδίου επιστροφής στην κανονικότητα, παρέπεμψε στο μήνυμα του Πρωθυπουργού την Τρίτη στις 6 μ.μ. και στην ενημέρωση που θα κάνουν οι αρμόδιοι υπουργοί.

Δήλωσε επ’ αυτού ότι από την αρχή της άρσης των περιορισμών (δηλ. από τις 4- 5 Μαΐου) οι πολίτες δεν θα έχουν την υποχρέωση να συμπληρώνουν τα σχετικά έντυπα μετακίνησης και να στέλνουν γραπτά μηνύματα, sms στο 13033.

Ειδικά για τη μετακίνηση σε διαφορετικούς νομούς και στα νησιά, ο κ. Πέτσας είπε πως εξετάζεται η σταδιακή απελευθέρωση στις μετακινήσεις και εκτός νομού και στα νησιά, ώστε να έχουμε σταδιακή μετάβαση στη νέα κανονικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Ελλάδα: Για ποιο λόγο δεν υπάρχει ένα site να μας ενημερώνει για tests;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μετακινήσεις: Πότε θα σταματήσουν τα sms στο 13033», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.